Cuptor cu microunde Whirlpool MWD 119 WH – pareri si review

Produsele Whirlpool sunt de cea mai buna calitate si renumite in intreaga lume pentru faptul ca sunt eficiente, fiabile si moderne. Aceleasi lucruri se pot spune si despre cuptorul cu microunde Whirlpool cu o putere de 700 W si o capacitate de 20 de litri. Este o investitie reusita atat pentru casele in care se gateste bine, cat si pentru cei care prefera oricand semi-preparatele sau sa isi incalzeasca ceva rapid.

Puncte forte cuptor cu microunde Whirlpool

Cu siguranta cuptorul cu microunde este un accesoriu necesar si foarte util in orice casa. In primul rand, acesta are rolul de a incalzi mancarea in cele mai bune conditii, intr-un timp foarte scurt, fara prea mult miros si oale si cratite arse. Spre exemplu, mult mai usor se incalzeste o portie de orez la cuptorul cu microunde Whirlpool decat pe aragaz, unde cu siguranta s-ar lipi de cratita.

Cuptorul cu microunde Whirlpool nu are o capacitate atat de mare, ci de doar 20 de litri si nu exceleaza nici la capitolul putere, aceasta fiind de 700 de W. Din pacate, nu are nici functia Grill si panoul de comanda este mecanic si nu digital. Nu are functie de dezghetare, convectie, gatire cu aburi si protectie copii, ci are timer, cinci nivele de putere si un sistem de distribuire 3D al microundelor. Are si un pret foarte bun, care cu siguranta se va dovedi o caracteristica hotaratoare pentru oamenii care pur si simplu vor sa isi gateasca si sa isi incalzeasca mancarea foarte rapid si simplu.

Pentru ca timpul petrecut in bucatarie pentru pregatirea mancarii si spalatul vaselor sa fie foarte scurt, pentru cei carora le place sa consume alimente semipreparate, pentru devoratorii de pizza la microunde, hamburgeri inghetati sau mancare gata preparata de la magazin, dar si pentru cei care vor sa manance sanatos insa sa nu mai dureze atat de mult pana cand incalzesc o simpla farfurie de mancare si sa fie nevoiti sa spele nu numai vasul in care mananca ci si cratita in care incalzesc, este necesar un cuptor cu microunde. Modelul de la Whirlpool cu o capacitate de 20 de litri si o putere de 700 W este cea mai buna alegere a oamenilor moderni, carora le place sa isi petreaca zilele mult mai linistiti, cu cat mai putine activitati casnice.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here