Cuptor cu microunde Whirlpool MWD 120 WH – pareri si review

Whirlpool este o marca foarte cunoscuta pe piata nationala si internationala. A fost nevoie de cativa ani si de sute de modele de produse fiabile si moderne la momentul lansarii, plus de marturii ale clientilor care se arata interesati de produsele de marca, cu numeroase avantaje si beneficii. Modelul de cuptor cu microunde Whirlpool cu o putere de 700 W, o capacitate de 20 de litri, functia Grill si controler intuitiv, usor de folosit, este ideal pentru cei care cauta o solutie mult mai simpla de pregatire si incalzire a mancarii.

Caracteristici si avantaje cuptor cu microunde Whirlpool

In primul rand, in cuptorul cu microunde de la Whirlpool se pot gati si pregati diverse semipreparate, dar se poate si incalzi mancare pentru toata familia, pentru pranz sau cina, sau se poate chiar pregati o omleta pentru micul dejun si apa de la cafea sa se incalzeasca tot in cuptor in timp ce utilizatorul serveste masa.

Puterea cuptorului si a grill-ului este de 800 W, asta inseamna ca incalzeste repede dar nu consuma mult, ceea ce determina oamenii sa ia in calcul o asemenea achizitie pentru viitor. panoul de comanda este mecanic, ceea ce il face mult mai usor de folosit si are chiar si un timer si cinci nivele de putere. Familiile cu copii pot sta linistiti in privinta sigurantei in utilizare, pentru ca acest cuptor cu microunde Whirlpool beneficiaza de functia de protectie copii.

Din pacate, are si cateva dezavantaje cuptorul cu microunde Whirlpool: nu are functie de dezghetare, convectie, sau gatire cu aburi. Are insa un suport rotund care este folosit aproape de fiecare data cand mancarea este incalzita si un gratar pentru grill. Ceea ce determina in primul rand cumparatorii sa faca primul pas spre achizitionarea acestui minunat cuptor cu microunde este marca producatoare, Whirlpool, dar si faptul ca nu este foarte scump, este usor de curatat, de folosit, are un design minunat si se incadreaza atat in bucatariile mai moderne, cat si in cele mai traditionale. Cuptorul cu microunde Whirlpool isi merita aprecierile pozitive din partea celor care deja folosesc acest produs si merita toata atentia celor care vor sa isi utileze bucataria cu ceva modern, rezistent si fiabil!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here