Cuptor electric Saturn ST-EC1075 – pareri si review

Cuptor electric Saturn ST-EC1075 - pareri si review

Un cuptor electric nu este tocmai investitia care sa faca o gaura in buget, desi modelele foarte noi ar putea oricand sa produca mici dezechilibre in contul de economii ale familiei. Insa un model de cuptor electric clasic, cu functie de Grill, cu o capacitate mare, de 36 litri si o putere de 1500 W se poate dovedi o alegere buna pentru orice familie. Modelul Saturn cu siguranta isi va gasi un loc in bucataria oricarei familii, indiferent cat de modern amenajata ar fi.

Puncte forte cuptor electric Saturn

Cuptorul electric Saturn dispune de o putere mare, de 1500 W, are o capacitate mare, frige pe grill, coace si prajeste alimentele fara probleme. Dispune chiar si de un termostat reglabil de pana la 320 de grade Celsius si la finalul procesului de gatire sau incalzire este activat semnalul luminos si acustic. Ca si accesorii,  cuptorul electric Saturn are doua tavi si un gratar, elementele de incalzire fiind din otel inoxidabil.

Are un timer foarte util, functia de gatire cu aburi si functia de coacere, insa, din pacate, are si mai multe dezavantaje. Nu costa mult, insa nu dezgheata, nu are convectie si nici functie de protectie pentru copiii curiosi care apasa pe toate butoanele. Pentru o familie cu un buget mic si fara prea multe pretentii, este produsul ideal. De asemenea, se potriveste de minune studentilor sau elevilor aflati in camere de camin, in apartamente inchiriate sau in gazda.

Cuptorul electric Saturn nu apartine niciunei marci consacrate pe piata din tara sau din strainatate, insa cu siguranta da clasa multor produse pe care lumea le cumpara numai pentru ca sunt „de firma” si acasa dezamagirea este totala. Asadar, cei care isi doresc un produs fiabil, eficient, util, usor de folosit si de intretinut, care nu necesita decat stergere, pot sa investeasca inteligent in cuptorul electric Saturn!

Acesta isi va dovedi eficienta de-a lungul timpului, arata foarte bine, are un design placut, poate fi folosit chiar si de adolescenti sau batrani, care se descurca mai greu cu aparatura electrica din domiciliu. Orice fel de mancare va fi mai usor de incalzit si, de ce nu si de preparat, micul dejun poate fi integral gatit la acest cuptor – de la apa incalzita pentru ceai pana la omleta delicioasa special pregatita pentru toata familia si toata lumea va fi pe deplin multumita!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here