Cuptor microunde 30L, Tarrington House MWD5130 – pareri si review

Unul dintre cele ma efervescente brand-uri ale momentului pe piata de electrocasnice este Tarrington House. Aceasta firma este una care se doreste clasica, in schimb impresioneaza prin fiecare produs al sau care detine si un pret cat se poate de avantajos, meritand un loc in preferintele majoritatii. Se preconizeaza ca aceasta firma, poate sa devina una dintre cele mai cunoscute in cativa ani, daca isi pastreza ascensiunea actuala. Un cuptor cu microunde semnat Terrington House ce merita atentia tuturor este cel pe care-l prezenta si noi in cele ce urmeaza si care garantam ca poate sa surprinda.

Avantajele cuptorului cu microunde Tarrington House MWD5130

Se pare ca firma Tarrington House este una care ofera mult la preturi foarte avantajoase. Cei mai reticienti dintre posibilii cumparatori se pot convinge de acest lucru aruncand o privire asupra specialului cuptor cu microunde pe care-l pun la dispozitie si care are toate valentele necesate pentru a fi considerat mai bun decat majoritatea celorlalte produse, desi pretul este unul care nu supune niciunul fel de stres financiar.

Modelul discutat este unul care prezinta o capacitate uimitoare de 30 litri si un motor ce are puterea de 1000 W. Panoul de comanda este unul electronic iar tipul de afisaj este LCD. Din punct de vedere al functiilor acestea sunt cat se poate de variate si foarte utile. Asa cum este de asteptat functia de dezghetare este prezenta si ei i se alatura si functiile de reincalzire, ceasul, timerul, functia de gatire rapida si cea de protectie copii.

Surpriza este oferta de catre cele 8 programe speciale de gatit care sunt pe palcul tuturor celor care isi doresc cele mai simple solutii din partea tehnicii. De asemenea, utilizatorii vor avea la dispozitie si 6 nivele de intensitate a puterii.

Un minus obiectiv important este reprezentat de lipsa functiei Grill. Totusi, acest cuptor cu microunde semnat Tarrington House este unul ce stie sa surprinda si sa isi castige locul in bucatariile care se doresc cat mai corect utilate. De asemenea aspectul sau este unul foarte placul, evoluat si prietenos, astfel incat nici chiar cele mai pretentioase persoane nu-si pot lua privirea de la el.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here