EcoAspirator – Aspirator robot multifunctional – pareri si review

Un aspirator robot multifunctional poate fi cea mai buna alegere pentru familiile care pun pret pe curatenie dar nici nu vor sa piarda mult timp cu aceasta activitate, pentru ca timpul este pretios si trebuie valorificat mult mai bine impreuna cu familia si cu cei dragi. Aspiratorul robot multifunctional este un ajutor de nadejde pentru curatenia rapida si se comporta exemplar acasa, la birou sau la hotel.

Puncte forte aspirator robot multifunctional EcoAspirator

Aspiratorul robot multifunctional este ideal pentru curatarea uscata, aspirand toata mizeria si tot praful intalnite in cale, dar si pentru aspirarea cu apa sau cu mop, fiind capabil sa curete cu apa sau cu unele substante speciale podelele insa nu si carpetele. Este un produs ce poate detecta in mod inteligent obstacolele si le poate ocoli, se intoarce singur la baza pentru reincarcare si este dotat cu acumulatori cu autonomie indelungata de cateva zeci de minute.

Mai mult decat atat, acest aspirator detecteaza suprafata ce trebuie curatata, murdaria, si o elimina in mod impecabil. Are functie de pauza/ reluare pentru momentele cand utilizatorii nu vor sa se impiedice de acest dispozitiv. Foloseste senzoiri speciali si poate ingradi zona de curatare pentru a evita unele zone din camera care nu trebuie curatate. Dispune de protectie la zgarieturi si lovituri si are o constructie ce permite evitarea mobilei si a peretilor din casa. Aspiratorul isi poate programa curatarea. Este foarte silentios si poate fi programat chiar si cand utilizatorii nu sunt acasa. Are un filtru HEPA capabil sa retina praful si microorganismele de pe podea. Dispune de multe accesorii, inclusiv de telecomanda, de filtre, perii si alte mici accesorii. Se alimenteaza cu un acumulator, este potrivit pentru mai multe suprafete, are o greutate mica, este gingas si totodata foarte robust si eficient, si are o capacitate de colectare de 0.7 litri. Este un produs care merita achizitionat, desi pretul este destul de mare, are o putere de 35 de W si o autonomie de pana la 90 de minute si este o investitie perfecta care scuteste gospodinele de mult chin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here