Epilator Silk Epil 9961 Wet & Dry – review

Odata cu venirea primaverii, cele mai multe dintre noi  cautam o solutie care sa fie cea ma buna pentru a indeparta parul nedorit de pe corp (axila, inghinal, coapse, brate, chiar si fata). Desi clasicul bic este o varianta rapida, ieftina si nedureroasa, indepartarea parului din  zona respectiva trebuie repetata odata la aproximativ 2 zile, daca nu chiar si zilnic atunci cand folosim aceasta metoda de mai multi ani pentru a putea obtine o  piele fara par, ceea ce ne da prea multe batai de cap. Astfel, in clasament, ca metode de a ne epila in casa noastra raman: epilarea cu ceara sau folosirea epilatorului electric. Daca tinem cont de cat de mult a avansat tehnologia si in acest domeniu, epilatoarele par a fi optiunea cea mai rapida, comoda si ieftina, pe termen lung. In plus, durerea asociata in trecut cu aceste aparate este de domeniul trecutului . In prezent cele mai bune epilatoare beneficiaza de multiple sisteme de atenuare a durerii.

Daca iti doresti sa achizitionezi un epilator bun, trebuie sa ti cont si de urmatoarele sfaturi, ca sa il poti alege astfel incat sa fi pe deplin multumita.

VEZI PRETUL PRODUSULUI ACUM

Cele interesate de alegerea si intr-un final achizitionarea unui epilator de calitate, cu performante garantate si functionalitate mare, vor fi entuziasmate de modelul de epilator Silk-epil 9961 Wet & Dry, un produs cu inalte standarde, ce apartine faimosului brand Braun. Acest tip de dispozitiv functioneaza pe baza unui incarcator si are o si are ca si timp de functionare aproximativ 60  minute, la fiecare 45 de minute de incarcare.Tehnologia de care dispune acesta’ Wet&Dry o sa va permita sa il utilizati chiar in cada, dus, reducand intensitatea durerilor. Acest sistem a fost special creat pentru o epilare cat mai blanda. Functia de reglaj de viteza a acestuia imbunatateste folosirea a doua trepte diferite (treapta de viteza mica, treapta rapida). Unirea celor doua extraoptiuni asigura, conform studilor realizate inainate de aparitia pe piata, chiar si indepartarea satisfacatoare a firelor mai mici de 0.2 mm. Acest tip de epilator este prevazut cu un sistem de iluminare si unul de masaj.Aceste sisteme au fost realizate pentru a  garanta un randament perfect, iar capul epilatorului a fost realizat mai lat decat al epilatoarelor clasice, ceea ce ne permite injumatatirea timpului de epilare. Daca va hotarati sa cumparati acest epilator aveti ocazia de a a avea acces si de a beneficia de inovatiile datorate unei perii de exfoliere, inclusa ca si accesoriu in pachet. Indepartarea parului de pe epilator supa finalizarea epilarii se realizeaza cu ajutorul unei perii de curatare special creata si a husei de depozitare. Acest produs dispune de o garantie de 2 ani.

Ca si numar de penste acesta dispunde de 40 de pensete, ce ofera in timpul epilarii 40 de prinderi/secunda.

Avantaje:

  • Poate fi utilizat ergonomic, si functioneaza cu un acumulator, fara fir chiar si in zone umede;
  • Este versatil si are functionalitate marita;
  • Permite lucrul eficient si rapid, pe baza noului cap de epilare mult mai mare ( acopera zone mai mari, timp mai scurt)
  • Asigura nu numai epilarea, ci si exfolierea dupa epilare, fiind echipat cu perie speciala.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here