Fier de calcat Heinner Perform 6060

Informatii complete despre fierul de calcat Heinner Perform 6060

Cum poti sa selectezi si sa iti cumperi cel mai bun fier de calcat? Ce informatii sunt necesare pentru a alege produsul cu cel mai bun randament pret/calitate.

Electrocasnicele de calcat nu mai sunt la fel de invechite ca in trecut. Foarte multe tehnologii se pot combina pentru a obtine aspectul spectaculos al hainelor si tesaturilor. Multitudinea modelelor de fier de calcat prezente in magazinele de specialitate ne ofera cu siguranta cea mai buna alternativa de lupta impotriva dungilor inestetice fara a afecta  structura, culoarea materialelor din care sunt confectionate hainele.

Fierul de calcat Heinner Perform 6060 este un electrocasnic prevazut cu aburi ce foloseste puterea acestora pentru a calca sau inmuia materialele rezultand haine cu aspect neted si ingrijit. Pentru ca anumite haine cu tesaturi mai fine decat altele, Heinner Perform 6060 ofera diverse sisteme  de incalzire si aburire pentru eficienta si siguranta. Pe langa acestea, Heinner Perform 6060  este usor si sigur de folosit prin caracteristicile  pe care le ni le ofera.

VEZI PRETUL PRODUSULUI

Aburii si temperatura la fierul Heinner Perform 6060 depinde de numarul de Watti si debitul de abur .Acestia sunt indicatori utili cand vine de puterea sau eficienta acestuia in procesul de calcare.Heinner Perform 6060 produce minim 10 grame de abur pe minut. Exista anumite tesaturi care mereu vor avea  nevoie de mai mult abur si este necesar sa  acordam mai multa  atentie acestor tipuri de materiale dar si setarilor speciale pentru acestea.

Daca vrei un fier de calcat usor precum Heinner Perform 6060 trebuie sa stiti ca acesta nu are mai mult de 1 kilogram. Lungimea si flexibilitatea cablului de alimentare o sa va  ajute suplimentar mai ales cand nu dispuneti de o priza care nu se afla in apropierea locului de calcat. Heinner Perform 6060 dispune de  un cablu de 1,8 metri lungime. Siguranta ar trebuii sa fie luata prima in calcul.

Exista zile in care va intorceti fugind acasa deoarece ati uitat fierul de calcat pornit, insa cu acesta scapati de griji, deoarece ofera functii de oprire automata atunci cand detecteaza o anumita perioada de inactivitate sau atunci cand este lasat cu talpa in sus mai mult de 60 de secunde. Heinner Perform 6060 dispune si de alte caracteristici suplimentare precum: mecanismul de auto-curatare si auto-decalcifiere care au fost special concepute sa previna infundarea gaurilor de pe talpa de calcat mai ales daca utilizati apa de la robinet ce contine mult calcar, rezervorul de apa este foarte mare, acesta dispune de un sistem automatizat ce transfera raspunsuri senzoriale la atingere. Un alt lucru interesant se refera la optiunea de a dezactiva functia de oprire automata.

Heinner Perform 6060 este considerat ergonomic deoarece are o suprafata de sprijinire a degetului mare si butoane mari pentru a va asigura un confort maxim in timpul procesului de calcare.

Sistemul MotorSteam al acestui fier se refera la aburul ce patrunde mai adanc in tesaturi.

Ultimul sistem modern pe care il detine Heinner Perform 6060 este AntiShine ce a fost special conceput pentru a asigura o protectie speciala pentru tesaturi de culoare inchisa si sensibile.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here