GPS auto Smailo Joy

Sistemele de navigatie au devenit indispensabile in ultimii ani fiind cautate atat de soferii incepatori, cat si de cei cu multa experienta. Cele mai rapide rute sunt astfel gasite in cel mai scurt timp, iar tu ajungi sa petreci mult mai putin timp in trafic si mult mai mult alaturi de cei dragi tie. Modelul GPS auto Smailo Joy este un produs accesibil din punct de vedere financiar, cu o calitate superioara si cu niste functii care reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Cu noul sistem vei reusi sa navighezi mult mai simplu si mult mai rapid fara prea mari batai de cap. Acum ai posibilitatea sa te bucuri de un drum lipsit de evenimente in timp ce asculti melodiile preferate sau discuti linistit cu cei dragi tie. Mai mult decat atat, aparatul are un design modern si elegant care atrage atentia din primul moment si care se potriveste de minune in orice interior indiferent de autoturismul pe care il detii. In plus, este un produs mic si compact care se poate instala cu lejeritate fara sa ocupe prea mult loc si fara sa impiedice desfasurarea activitatii.

Ecranul este de 10.9 cm, iar functia touch screen este cea care permite activarea functiilor fara prea mare efort. Meniul este unul cat se poate de simplu motiv pentru care navigarea se va realizeaza intr-un mod intuitiv chiar si de catre persoanele care nu detin multe cunostiinte in domeniul aplicatiilor tehnice moderne.


Un mare punct in plus il reprezinta semnalul vizual si sonor care te anunta in momentul in care viteza limita a fost depasita, dar si cand te apropri de camere radar fixe. In felul acesta, calatoria se va realiza in cele mai bune conditii de siguranta pentru toti participantii la trafic, iar tu vei ajunge acolo unde iti doresti fara niciun incident major care sa iti puna in pericol viata.

Daca esti in cautarea unui sistem de navigatie ieftin, dar performant GPS auto Smailo Joy este alegerea ideala. Este foarte usor de folosit, vine impreuna cu un adaptor si cu un cablu USB si are o memorie de 8 GB care poate fi marita cu ajutorul cardurilor slot. In plus, vei avea parte de un upgrade gratuit pe viata al hartilor ceea ce simplifica in mod considerabil existenta si te ajuta sa te bucuri de o calatorie linistita.

La polul opus se afla micile probleme tehnice, aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand decizi sa achizitionezi un astfel de aparat. Spre exemplu, calitatea sunetului de ghidare este extrem de proasta in raport cu alte modele existente pe piata la ora actuala. In cazul in care ai gresit drumul sau nu ai fost atent la indicatiile oferite, refactorizarea se realizeaza foarte greu ceea ce te poate face sa pierzi din vedere destinatia finala. Poti ajunge sa te invarti in cerc sau sa o iei pe alta ruta pana cand sistemul isi da seama unde te afli si incearca sa iti ofere o alta varianta.

Puncte forte

  • functie touch screen
  • meniu simplu
  • semnal vizual si sonor
  • pret accesibil

Puncte minus

  • calitatea sunetului de ghidare lasa de dorit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here