GPS camion Tom Tom Trucker 6000 – FEU

Esti sofer pe un camion? Petreci foarte mult timp in masina inainte de a ajunge la destinatie? Esti nevoit sa traversezi orase, tari sau chiar continente? Atunci ai nevoie de un copilot capabil sa te scoata din impas atunci cand trebuie si sa se dovedeasca a fi extrem de eficient. Iti prezenta cel mai nou model GPS camion Tom Tom Trucker 6000 – FEU, un aparat performant care va deveni ajutorul tau de nadejde in lungile calatorii prin tara.

Poate fi utilizat doar pentru camioane, iar designul elegant si modern se potriveste de minune in orice interior indiferent de modelul sau de marca autovehicului. Dimensiunile sunt compacte motiv pentru care aparatul se monteaza simplu si rapid fara sa ocupe prea mult loc si fara sa te incurce in timpul desfasurarii activitatii.

Aparatul este prevazut un un motor avansat de cautare ceea ce iti simplifica munca si iti asigura un plus de confort atat de necesar in timpul lungilor deplasari. Ecranul are o interfata tactila fiind usor de utilizat chiar si de persoanele care nu au prea multe cunostiinte tehnice in domeniu. Cu o simpla apasare de buton, sistemul de navigatie iti configureaza ruta astfel incat sa ajungi cat mai repede ala destinatie. Pe baza coordonatelor GPS, aparatul reuseste sa selecteze cel mai scurt traseu in asa fel incat tu sa petreci cat mai putin timp in trafic si cat mai mult timp alaturi de cei dragi tie.


Displayul are o diagonala de pana la 6 inch fiind mai mult decat suficient pentru o buna vizualizare a hartilor. Mai mult decat atat, iluminarea ecranului te ajuta chiar si pe timpul noptii fara sa iti afecteze privirea si fara sa iti distraga atentia de la drum. Cu alte cuvinte, produsul poate fi utilizat in cele mai bune conditii de siguranta atat pentru tine, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Poti folosi noul sistem GPS camion Tom Tom Trucker 6000 – FEU oriunde in Europa intrucat aparatul este prevazut cu hartile tuturor oraselor batranului continent. Nu trebuie sa iti faci griji legate de urmatoarea destinatie pentru ca aparatul te va duce direct acolo fara nici cel mai mic incident. Mai mult decat atat, autonomia bateriei este de pana la 2 ore cu mult peste ceea ce iti pot oferi alti producatori, iar comanda vocala iti usureaza munca si te ajuta sa ramai concentrat la drum.

Din pacate insa pretul de achizitie este unul care depaseste cu mult bugetul romanilor de rand ceea ce poate reprezenta un mare punct in minus in momentul achizitionarii. Exista pe piata alte modele mult mai ieftine care desi nu sunt la fel de eficiente ajung sa fie achizitionate datorita costurilor finale. De asemenea, sistemul de navigatie nu este prevazut cu optiunea de actualizare a hartilor pe durata vietii ceea ce inseamna ca va trebui sa updatezi in mod constant softul pentru a nu avea parte de unele surprinze neplacute in timpul calatoriilor tale.

Puncte forte

  • motor avansat de cautare
  • interfata tactila
  • diagonala de pana la 6 inch
  • hartile tuturor oraselor
  • autonomia bateriei este de pana la 2 ore

Puncte minus

  • pretul de achizitie este mare
  • nu este prevazut cu optiunea de actualizare a hartilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here