HDD extern Sony HD-B1BEU, 1 TB, 2.5”, USB 3.0, Negru – pareri si review

Pasionatii de tehnologie si de gadgeturi isi doresc in permanenta sa aiba o capacitate in plus la calculator sau laptop cu ajutorul careia sa stocheze informatii utile, documente importante sau, pur si simplu, amintirile din vacanta. Stickurile sau cd-urile au fost treptat treptat inlocuite cu hard disk-urile externe care au o capacitate mult mai mare si care sunt mult mai usor de manevrat si de utilizat.

Avantajul achizitionarii HDD extern Sony HD-B1BEU

Modelul de fata este dotat cu tehnologia USB 3.0 motiv pentru care dispozitivul este mult mai rapid si mult mai performant in comparatie cu altele existente pe piata la ora actuala. Transferurile se realizeaza simplu si rapid ceea ce aduce un mare plus in opinia oamenilor ocupati care nu isi permit sa piarda prea mult timp cu astfel de sarcini organizationale.

Are un design simplu si elegant, dar si niste dimensiuni reduse motiv pentru care este foarte usor de transportat de la birou-acasa, dar mai ales este foarte simplu de depozitat in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc. Se potriveste fara probleme oricarui dispozitiv astfel incat vine in ajutorul clientilor care isi doresc sa efectueze un back-up pentru a stii ca totul este ‘’sub control’’ in cazul in care apar anumite defectiuni tehnice.

Capacitatea de stocare este de pana la 1 T ceea ce aduce un mare plus in momentul achizitionarii. Studentii isi pot pastra fara problemele cursurile de la facultate, in timp ce corporatistii isi pot asigura materialele pentru o perioada indelungata de timp fara a incarca memoria calculatorului de serviciu care are nevoie de cat mai mult spatiu pentru a raspunde prompt comenzilor.

Mai mult decat atat formatul NTFS este cel care asigura o buna performanta, dar si o securitate sporita. Toate datele sunt atent protejate fara sa existe riscul pierderii sau deterioarii acestora. Cumparatorii pot utiliza hard disk-ul fara nicio problema mai ales ca firma producatoare este cea care garanteaza calitatea si fiabilitatea.

Dispozitivul functioneaza simplu si rapid fara sa fie nevoie de instalarea niciunui software. Este ideal si pentru persoanele mai putin experimentate care nu cunosc atat de bine dedesupturile programelor IT.

Raportul calitate-pret este unul cat se poate de accesibil oricarui buzunar, investitia dovedindu-se a fi mai mult decat inspirata. Cu toate acestea, HDD extern Sony este foarte sensibil la socuri fapt pentru care trebuie manevrat cu mare atentie ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru anumiti clienti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here