Masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49, 9 kg spalare / 7kg uscare – review

Masinile de spalat cu uscator sunt inovatia secolului. Acestea si spala si usuca rufele si sunt ideale in orice anotimp, mai ales in anotimpul rece, indeosebi daca sunt moderne si nu consuma mult si sunt performante. Masina de spalat cu uscator Hotpoint, care are o capacitate de incarcare de 9 kilograme la spalare si 7 kg la uscare, este incadrata in clasa de eficienta energetica A si este extrem de fiabila.

Puncte forte masina de spalat cu uscator Hotpoint

Conceptul de high definition la masinile de spalat cu uscator este prezent si la acest model Hotpoint, ceea ce nu poate decat sa bucure utilizatorii si sa garanteze rezultate remarcabile, atat in scoaterea petelor cat si in mentinerea tesaturilor la calitatea pe care o aveau la cumparare. Totodata, se economiseste multa energie si se asigura protectia mediului inconjurator in acest fel.

Pe de alta parte, masina de spalat are certificarea Woolmark Platinum Care, ceea ce inseamna ca spala foarte bine tesaturile din lana si nu le deterioreaza, pastrand culorile vii. La programul special fibrele nu se freaca si raman moi chiar si dupa 20 de cicluri de spalare. Ciclul Baby, sau programul pentru rufele bebelusilor si a copiilor mici cu alergii, dermatita atopica, piele sensibila, este ideal pentru familiile in care exista copii mici ce prezinta astfel de probleme si au nevoie de hainute curatate in anumite conditii. Astfel ca acest program elimina detergentul din fibre si igienizeaza in conditii perfecte.

Masina de spalat cu uscator Hotpoint are si o optiune perfecta, de calcare usoara, cu ajutorul careia hainele devin mai moi si drepte, pentru a facilita procesul de calcare. Totodata, Hotpoint a dezvoltat si un program de matase si perdele, pentru articolele delicate din matase, vascoza, chiar si lenjeria, care vor fi spalate fara probleme si fara deteriorari si mici incindente. In plus, orice urma de detergent va fi indepartata.

Desi pretul este destul de ridicat pentru un produs electrocasnic, masina de spalat rufe cu uscator isi merita banii. Senzorii speciali permit masurarea umiditatii care a ramas in haine si sa opreasca masina la timp pentru a economisi timp si energie electrica. Cu un design ultra modern, programe foarte utile, un grad de silentiozitate ridicat, posibilitatea opririi masinii in timpul spalarii si adaugarii rufelor uitate pe pat (functia Pause), insa programe de spalare foarte lungi, masina de spalat cu uscator Hotpoint este o alegere potrivita!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here