Masina de spalat cu uscator LG F1496AD3 – pareri si review

Ingrijirea personala si ingrijirea locuintei inseamna si rufe curate, fara mirosuri neplacute, microbi sau alergeni. O masina de spalat cu uscator va reusi sa spele rufele si lenjeriile dupa care le va usca pentru ca utilizatorul sa le poata folosi imediat fara sa mai fie nevoit sa astepte cateva ore in sire, iarna in special, pana cand se usuca. O astfel de masina este extrem de utila cand suntem presati de timp si vrem sa imbracam ceva anume. Functia de uscare se poate folosi doar la nevoie, nu este obligatoriu sa o folosim tot timpul.

Caracteristici si avantaje masina de spalat cu uscator LG F1496AD3

Aceasta masina de spalat cu uscator este dotata cu sistemul Direct Drive ceea ce inseamna ca puterea motorului pe inductie este transmisa direct la tambur, pentru zgomot mai redus si performanta sporita. Motorul Direct Drive Motor este atasat direct pe centrul tamburului ceea ce inseamna stabilitate mai mare, vibratii minime. Masina de spalat cu uscator este dotata cu tehnologia Eco Hybrid ceea ce inseamna economie de apa si de timp. Tehnologia revolutionara Smart Diagnosis « vorbeste » direct cu un specialist via Call Center. 6 Motion DD – fiecare miscare in parte corespunde unei nevoi a tesaturii pentru a castiga eficienta. Aceasta masina are o capacitate de incarcare de 8 kilograme la spalare si 4 klograme la uscare, un numar de 13 programe printre care amintim: Baby care, Bumbac, Eco Daily Wash, Spalare manuala/Lana, Intensive 60, Fara centrifugare.

Programul special conceput pentru hainele sport este ideal pentru articolele sportive datorita faptului ca respecta elasticitatea fibrelor si proprietatile acestora. Programul rapid, de 30 de minute este ideal pentru articolele din bumbac si cele sintetice, cu un grad de murdarie mai scazut.

Uscarea rufelor nu este automata, ceea ce reprezinta un plus. Puteti sa optati pentru uscare, sau in alta zi sa alegeti uscarea hainelor in aer liber. Uscarea se poate realiza cu ajutorul a 4 programe, prezentate in jurul butonului rotativ.

O data la 40 de spalari, pentru igiena cuvei si a instalatiei masinii de spalat, se recomanda rularea unui ciclu de spalare fara incarcatura. Nu este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat din aceasta categorie dar pretul este mai mult decat convenabil.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here