Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S – pareri si review

Un produs de pe care il vei considera extrem de util este aceasta masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S. Folosind acest produs, vei ajunge la concluzia ca ai facut o alegere foarte buna si te vei putea bucura de niste haine foarte curate si lipsite de pete. Acest produs a fost recomandat de numeroase persoane din tara noastra, iar daca te vei decide sa-l folosesti, vei avea ocazia sa te bucuri de un raport pret-calitate excelent.

In primul rand trebuie sa sti ca acesta vine echipat cu tehnologia unica al saselea simt. Aceasta tehnologie iti va asigura faptul ca te vei bucura de niste rezultate excelente, iar usurinta in folosire va fi una foarte mare. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l stii despre acest produs este ca vei face si niste economii foarte mari, iar rezultatele spalarii vor fi ideale pentru tine deoarece el isi va face treaba foarte bine. Trebuie sa ai in vedere faptul ca acest produs este indicat pentru orice tip de material, avand functii specifice pentru fiecare in parte.

Vei vedea cu o rapiditate foarte mare ca economiile vor fi uriase, iar senzorul sau va detecta dimensiunile exacte ale incarcaturii masinii. Vei vedea ca acest produs se va adapta cu usurinta nevoilor tale si va controla fara probleme timpul si energia necesara spalarii, dar si uscarii rufelor. Vei vedea ca acest produs este special conceput pentru ca rufele sa fie foarte cuarate. Culorile rufelor isi vor pastra stralucirea, iar petele nu vor mai constitui o problema pentru voi.

Functia de Colours 15, va permite spalarea rufelor la doar 15 grade. Aceeasi eficienta va fi atinsa chiar si la aceasta temperatura. Miscarile asimentrice ale tamburului vor asigura faptul ca aceasta masina de spalat va fi perfecta pentru a obtine niste rufe foarte curate, iar consumul de energie va fi redus.

Design-ul tamburului este special conceput pentru rufele cu o textura delicata. Acest design va ingriji aceste rufe, astfel incat viata lor sa fie una cat mai lunga.

Capacitatea de incarcare al acestui produs va fi de 7 kilograme, ea fiind ideala pentru orice familie. Activitatea de spalare a rufelor nu va mai fi o problema pentru voi, iar rufele vor fi spalate intr-o periaoda scurta de timp fara mari batai de cap. Veti constata ca aceasta masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S va avea un tip de incarcare frontal, iar tipul de afisaj va fi LED. Viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, iar capacitatea sa de incarcare va fi de 7 kg. Clasa sa energetica este A+++, lucru ce va insemna ca factura ta nu va fi foarte incarcata si te vei putea bucura de niste rufe foarte curate si lipsite de pete. Nivelul zgomot al acestei masini de spalat este unul foarte reduis, ajungand pana la 59 de decibeli. Acest lucru va insemna ca o vei putea folosi fara sa deranjezi persoanele din jur si cu siguranta vei constata ca-si face treaba bine.

Vezi mai multe informatii si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here