Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C62200 – pareri si review

Ultimele generatii de masini de spalat Whirlpool vin incorporate cu programul al 6-lea simt care ofera rezultate mult mai bune fiind si mult mai usor de folosit in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Clientele s-au aratat de fiecare data incantate de aceasta alegere si recomanda cu incredere un astfel de aparat.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C62200

Tehnologia Clean+ este cea care reuseste sa indeparteze chiar si cele mai dificile pete indiferent de temperatura apei. Se realizeaza chiar si o economie de pana la 40% ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru clientii care folosesc masina de spalat rufe in mod frecvent.

Modelul de fata se incadreaza in clasa energetica A++ reusind sa ofere facturi constante la energie indiferent de perioada de utilizare. Mai mult decat atat au fost respectate toate normele si legislatiile europene in vigoare ceea ce ofera o garantie a calitatii in momentul achizitionarii.

Are o capacitate de 6 kg, incarcarea realizandu-se frontal. Dispune de un afisaj LED care informeaza utilizatorul cu privire la stadiul programului selectat. Pot fi spalate tot felul de tesaturi fara sa existe riscul deteriorarii tesaturilor.

In doar 30 de minute, bluza preferata este gata spalata si poate fi purtata la urmatoarea ocazie. Exista chiar si un program de clatire intensiv care se foloseste in special in cazul copiilor mici care au pielea sensibila si care au nevoie de mai multa atentie pentru a nu se irita, mai ales in primele luni de viata.

Masina de spalat rufe este dotata cu un senzor care simte marimea exacta a incarcaturii reusind in felul acesta sa potriveasca si cantitatea necesara de apa sau de detergent pentru ca rezultatul final sa fie unul pe placul utilizatorilor.

Are un design simplu si elegant care se incadreaza perfect in orice locuinta si care ofera un plus de rafinament. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte permit montarea indiferent de spatiu fara sa se ocupe prea mult loc si fara sa deranjeze desfasurarea activitatilor zilnice.

Din pacate este un produs destul de zgomotos avand o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Multi clienti pot vedea in acest aspect un real dezavantaj si se pot orienta spre alte modele, mult mai silentioase, dar si mai slabe calitativ.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here