Masina de spalat rufe Albatros WM 7.0 – pareri si review

Cei care isi doresc sa investeasca intr-o masina de spalat rufe semiautomata si nu intr-un model de masina automata, fac o investitie foarte buna! Asadar, masina de spalat rufe semiautomata are de multe ori mai multe caracteristici mai frumoase si mai avantajoase decat cea automata. In primul rand, poate fi folosita si in mediul rural, chiar daca nu exista racordare la apa curenta, consuma mai putin si este extrem de rapida, un program complet nu dureaza mai mult de 20 de minute. Masina de spalat rufe semiautomata Albatros cu o capacitate de 6.5 kg cu incarcare verticala este o alegere excelenta!

Avantajele masinii de spalat rufe semiautomata Albatros WM 7.0

O masina de spalat rufe semiautomata nu are atat de multe programe ca si un model automat, insa este de mare ajutor in casa. Rufele ies mult mai curate decat daca ar fi spalate la mana, sunt bine limpezite si stoarse si utilizatorul nu se mai alege cu durere de spate sau cu o oboseala crunta dupa cateva ore de frecat la camasi, pantaloni, chiar si haine de bebelusi.

Masina de spalat rufe semiautomata Albatros accepta 6 kilograme si jumatate de haine murdare. In functie de cat de murdare sunt, se adauga si detergent. In functie de tipul tesaturii, se adauga apa mai calda, fierbinte sau rece. Se poate turna apa cu galeata in zonele rurale, sau se poate racorda cu un furtun la chiuveta. Evacuarea se face extrem de simplu, iar toata operatiunea nu dureaza mai mult de 15 minute. Daca hainele au nevoie de o spalare mai avansata, se poate selecta programul de 15 minute din nou si atunci cu siguranta rezultatele sunt exceptionale.

Este o masina foarte buna din toate punctele de vedere, se incadreaza usor in orice baie, insa face un zgomot ridicat in momentul centrifugarii si anume 79 de decibeli, destul de mult pentru un electrocasnic atat de simplu de utilizat. Iar la spalare scoate 65 de decibeli, ceea ce nu este tocmai rau. Ceea ce ii lipseste masinii de spalat rufe Albatros este posibilitatea incalzirii apei. Pretul este corect in raport cu ceea ce stie sa faca, este o masina de spalat buna, pur romaneasca, o alegere foarte buna atat pentru cei care stau la tara cat si la oras.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here