Masina de spalat rufe Albatros WMS 10.0 – pareri si review

In 2017 exista inca o multime de zone rurale unde nu exista apa curenta, iar spalarea rufelor reprezinta inca o sarcina destul de dificila pentru gospodine. O varianta utila este alegerea unei masini de spalat semiautomata care se gaseste si la un buget mult mai redus. Lipsa retelei de canalizare nu ar trebui sa impiedice femeile sa isi usureze munca asa ca Albatros vine in ajutorul lor cu noi produse calitative si performante.

Avantajele achizitionarii masinii de spalat rufe Albatros WMS 10.0

Modelul de fata are o incarcare verticala fiind dotat cu 2 cuve care sunt folosite pentru spalare, dar si pentru stoarcere. In felul acesta, gospodinele nu trebuie sa mai scurga hainele de apa pentru a le putea intinde pe sarma. In plus, rufele nu ies sifonate fiind mult mai usor de calcat.

O masina de spalat semiautomata trebuie incarcata manual cu apa in timpul ciclului de spalare. Este nevoie inclusiv de scoaterea apei atunci cand programul s-a terminat sau cand hainele trebuie sa fie clatite.

Cu o capacitate de 10 kg pentru spalare si 6 kg pentru stoarcere, produsul reuseste sa indeplineasca necesitatile tuturor membrilor familiei si sa isi indeplineasca toate sarcinile cu brio. Marele avantaj este acela ca se poate adapta in functie de nevoile utilizatorilor. Se poat adauga haine in timpul procesului de spalare sau se pot chiar scoate anumite obiecte vestimentare care nu necesita decat o simpla clatire.

Este mult mai accesibila din punct de vedere economic fata de masinile automate deoarece ciclul de spalare poate fi intrerupt in orice moment fara nici cea mai mica problema. In plus, consumul de energie este mult mai mic.

Acest model le ofera utilizatorilor mai multa independenta pentru ca apa pentru clatire poate fi utilizata si la alta spalare. De asemenea exista un control mult mai mare asupra vitezei, nivelului apei, dar si a duratei ciclului de spalare. In felul acesta, tesaturile sunt mult mai proteja fara sa existe riscul deteriorarii materialelor.

Designul simplu se potriveste in orice spatiu indiferent de modul in care locuinta este decorata. Are niste dimensiuni compacte care permit montarea intr-un mod simplu si eficient de catre toti utilizatorii fara sa ocupe prea mult loc si fara sa deranjeze sau sa incomodeze viata clientilor.

Din pacate, masina de spalat nu incalzeste apa ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru anumiti utilizatori. Pentru anumite tesaturi, dar si pentru scoaterea petelor este nevoie de apa calda, lucru care nu este posibil in cazul modelului Albatros.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here