Masina de spalat rufe Albatros WMS 5.2 – pareri si review

O masina de spalat semiautomata este in multe privinte mult mai buna decat una automata, desi multi nu ar fi initial de aceeasi parere. In primul rand, utilizatorul nu trebuie sa fie racordat la reteaua de apa si canalizare pentru a o folosi, ci poate turna si apa din fantana, incalzita. In al doilea rand, nu sta ore in sir ca masina sa isi termine programul de splare, in 20 de minute se poate apuca sa intinda rufele pe sarma. Si nu in ultimul rand, masina de spalat semiautomata nu va consuma foarte multa apa si detergent si mai ales, electricitate. Modelul de masina de spalat semiautomata Albatros, cu o capacitate de 5 kilograme este alegerea ideala!

Puncte forte masina de spalat rufe semiautomata Albatros

Masina de spalat rufe Albatros este buna, in primul rand, pentru ca nu consuma mult. Are un timp de spalare de pana in 15 minute si un timp de stoarcere de pana in 5 minute, ceea ce inseamna ca, in mai putin de jumatate de ora, totul este gata, rufele trebuie doar sa fie intinse pe sarma. Masina de spalat rufe Albatros nu are programe speciale pentru toate tipurile de tesaturi, ramane treaba utilizatorului sa sorteze astfel hainele, dupa material, culoare, marime, etc.

Are un nivel de zgomot produs destul de mare, de pana la 79 de decibeli la stoarcere, ceea ce inseamna foarte mult atat pentru familie cat si pentru vecini, este modern si fiabil, ieftin si foarte usor de folosit. Se poate utiliza atat in zonele urbane cat si in cele rurale, este o masina de spalat care nu dispune de sistem de incalzire a apei, ci se poate turna apa cat de calda sau de rece se doreste.

In concluzie, cei care au un buget mai restrans si un timp mai limitat de spalare a rufelor, cei care isi doresc o achizitie noua in gospodarie, pentru ei insisi, parinti, bunici sau copii, pot opta pentru masina de spalat semiautomata Albatros, cu cea mai mare incredere si nu vor fi dezamagiti. Aceasta masina de spalat rufe semiautomata isi merita fiecare ban cheltuit, este foarte fiabila si accesibila si incape in orice baie, oricat de mare sau de ingusta ar fi ea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here