Masina de spalat rufe Albatros WMS 6.5 – pareri si review

Albatros este una dintre cele mai vechi firme producatoare de aparate electrocasnice de pe piata. In timpul comunismului, romanii aveau masini de spalat semiautomate care simplificau munca gospodinelor oferindu-le un plus de confort si de flexibilitate. Acestea nu mai erau nevoie sa spele haine la mana ceea ce reprezenta un mare avantaj.

Si in prezent exista foarte multe locuinte unde astfel de aparate isi gasesc locul datorita sistemului de canalizare care nu este foarte bine pus la punct. In plus, pretul de achizitie al unei astfel de masini este mult mai mic in comparatie cu modele automante existente pe piata la ora actuala.

Merita achizitionata masina de spalat rufe Albatros WMS 6.5?

Pentru clientii care locuiesc in zone rurale, alegerea este una mai mult decat inteleapta. Consumul de energie este unul scazut, iar costurile totale sunt accesibile oricarui buzunar. Modelul de fata are o incarcare verticala si este prevazut cu 2 cuve, una pentru spalare si una pentru stoarcere.

Butoanele de control ii permit utilizatorului sa aleaga timpul de stoarcere, timpul de spalare, dar si programul de spalare oferindu-i in felul acesta mult mai multa autonomie si flexibilitate. In functie de materiale sau de culori, gospodinele decid care este cel mai potrivit mod de indepartare a petelor, dar si a mirosurilor neplacute.

Are o capacitate de 5 kg pentru spalare si 4.5 kg pentru stoarcere fiind un produs ideal pentru orice familie.

Designul simplist se incadreaza in orice spatiu, iar dimensiunile compacte permit montarea fara nici cel mai mic efort si fara ocuparea unui loc prea amplu.

Volumul maxim al cuvei este de 50 l, iar alimentarea se poate face atat cu apa calda, cat si cu apa rece in functie de tipul hainelor introduse. Masina este destul de silentioasa fara sa deranjeze si fara sa creeze vreun disconfort in momentul stoarcerii asa cum se intampla in cazul altor aparate de genul acesta.

Timpul de spalare este mult mai redus, iar viteza de centrifugare mult mai mare astfel incat rufele sunt uscate in doar cateva minute fiind ulterior gata pentru calcare. Gospodinele nu trebuie sa piarda mult timp asteptand.
Din pacate, un dezavantaj il reprezinta prezenta celor 2 cuve pentru ca acest lucru presupune mutarea hainelor spalare in cuva pentru stoarcere. Multi clienti aleg sa se orienteze spre un alt model care este mult mai practic si mai usor de folosit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here