Masina de spalat rufe Arctic ALD5200A++ – pareri si review

Masina de spalat rufe este unul din cele mai prezente produse electrocasnice din locuinta, o investitie pe termen lung. In momentul in care o achizitionezi trebuie sa tii cont de o serie de factori esentiali, calitatea spalarii si functiile fiind cele mai importante. Masina de spalat rufe ofera o serie de avantaje in plus precum capcitate mare de incarcare, panou de control si consum redus.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Arctic ALD5200

Aceasta masina de spalat reprezinta cea mai buna solutie pentru un buget redus. In ceea ce priveste designul, aceasta masina de spalat rufe nu iese in evidenta cu nimic, are un design clasic, alb si un afisaj LED care indica temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare. Dimensiunile o fac potrivita pentru orice spatiu. Chiar daca este o masina de spalat ieftina acest lucru nu o impiedica sa fie extrem de eficienta din punct de vedere energetic, incadrata fiind in clasa de eficienta energetica A++. Cu alte cuvinte, consumul de apa se ridica la 7260 de litri pe an ceea ce inseamna o economie substantiala la facturi.

Capacitatea masinii explica si consumul redus de apa, aceasta oferind o capacitate de incarcare de doar 5 kilograme. Un consum mai mult decat suficient pentru o persoana singura sau pentru o familie mai mica. Numarul de programe de spalare este si el mic, de doar 11. chiar daca multe persoane nu folosesc toate aceste programe se putea si mai bine: program pentru camasi, clatire, prespalare, bumbac, stoarcere, lana, sport, materiale sintetice si spalare manuala. In plus, aceasta masina de spalat beneficiaza si de un program rapid, de doar 14 minute. Masina de spalat poate fi programata si intarziat.

Un aspect important este dat de faptul ca masina de spalat beneficiaza de un sistem de protectie impotriva copiilor, masina blocand butoanele in timpul spalarii pentru ca micutii sa nu schimbe nicio setare. Acest model permite folosirea atat a detergentului pudra cat si a celui lichid. Masina de spalat se poate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here