Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ – pareri si review

Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ - pareri si review

Unul din cele mai necesare aparate electrocasnice in orice casa este masina de spalat rufe. Fara aceasta, oamenii ar spala la mana, intocmai ca pe vremea bunicilor si nu este deloc o operatiune simpla sau placuta, implicand efort fizic sustinut. Masina de spalat rufe Arctic cu o capacitate de 5 kilograme, 1200 de rotatii pe minut si clasa de eficienta energetica A++ este proiectata pentru a scapa pe oricine de aceasta indatorire casnica atat de solicitanta.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Arctic CB5200A++

In primul rand, Arctic este o marca foarte cunoscuta pe plan national si international. Produsele Arctic sunt foarte bune, reprezentate de caracteristici moderne, de o fiabilitate impresionanta si de o eficienta maxima in scopurile pentru care sunt concepute. Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ este incadrata in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca nu consuma mult si factura la lumina este mica. Capacitatea de incarcare a acesteia este de 5 kilograme, ideala si suficienta si pentru o familie cu copii.

Turatia de 1200 de rotatii pe minut reprezinta capacitatea de stoarcere, astfel incat rufele sa iasa aproape uscate si programele variaza in functie de necesitatile si preferintele utilizatorilor: de la programe pentru rufe inchise la culoare, pana la program pentru rufe colorate, pentru lana, bumbac sau alte teasaturi.

In casa in care exista copii mici si neastamparati, masina de spalat poate fi folosita fara teama! Cu optiunea Child Lock, programele nu pot fi intrerupte sau accesate de catre cei mici care sunt curiosi sa apese si ei pe butoane sau sa invarta de rotite. Designul masinii este placut, elegant si pretul acesteia este destul de accesibil. Este silentioasa, performanta si fiabila, nu vibreaza tare in timpul functionarii si nu deranjeaza vecinii.

Are vreun inconvenient, oricat de mic aceasta masina de spalat rufe Arctic? Poate doar capacitatea mica a cuvei, in care nu incap prea multe haine, adica aceasta masina nu este proiectata pentru o spalare saptamanala, de exemplu. Insa este ideala pentru uz zilnic in cazul familiilor mari, sau o data la cateva zile, atunci cand se strange o cantitate suficienta de rufe pentru a fi puse la spalat.

Per total, este o investitie buna din toate punctele de vedere, este o masina de spalat rufe ieftina, eficienta, performanta, cu o garantie indelungata, ale carei programe pot fi modificate – spre exemplu se pot alege temperatura si turatia centrifugarii-.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here