Masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1 – pareri si review

Masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1 - pareri si review

Beko are un nou mod de a atrage clientii – produce si comercializeaza aparate electrocasnice care depasesc cu mult asteptarile consumatorilor obisnuiti si ofera numeroase avantaje acestora. Masina de spalat propusa de acesti titani pe piata internationala si nationala are o capacitate de 10 kilograme, 1400 de rotatii pe minut, un motor po smart inverter si este incadrat in clasa energetica A++.

Puncte forte masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1

Igiena si curatenia sunt preocupari constante in viata oamenilor de toate categoriile sociale. Oamenilor le place sa se imbrace cu haine curate, sa doarma in asternuturi proaspete, sa miroasa placut in orice incapere. Insa pentru a atinge aceste scopuri, trebuie sa foloseasca si produse electrocasnice moderne. Masina de spalat rufe Beko este unul din electrocasnicele care s-ar potrivi in casa oricui!

Acest model modern are un program special pentru perne si pilote, care indeparteaza acarienii si praful din acestea, dar si un program special pentru hainele bebelusilor care au nevoie de o altfel de ingrijire, pentru ca au o piele foarte sensibila. Gratie sistemului Aquafusion, consumul anual de detergent este redus cu pana la cateva kilograme si rufele ies la fel de curate, cu minim de resurse.

Mai mult decat atat, capacitatea de incarcare de 10 kg inseamna ca incap foarte multe haine la o singura spalare si totul cu un consum mic de energie si un nivel de zgomot mult mai redus fata de alte modele de pe piata. Aceasta masina de spalat este fiabila si robusta, motorul pro smart inverter vine cu o garantie de 10 ani si are trei senzori speciali pentru ingrijirea hainelor si unul pentru prelungirea vietii masinii.

Insa toate aceste avantaje au si un pret, unul destul de mare, mult mai ridicat decat cel al unei masini de spalat obisnuite si acest lucru poate induce in eroare cumparatorii care pot sa tinteasca la un produs mult mai ieftin, care sa nu le faca gaura in bugetul familiei.

Insa investitia financiara este foarte bine motivata: o masina de spalat mooderna si fiabila, cu numeroase trasaturi avantajoase pentru utilizatorii care nu cauta decat sa isi utileze baia intr-un mod modern cu electrocasnice de inalta clasa!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here