Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 – pareri si review

Atunci cand iti achizitionezi o masina de spalat rufe, ar trebui sa tii cont de o sumedenie de factori, astfel incat, alegerea pe care ai facut-o sa fie una cat se poate de inspirata. De acest lucru depinde starea ta de bine, economisirea de timp, bani si energie. Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 este acel model ce indeplineste toate caracteristicile pentru a deveni “cea mai buna” chiar si pentru persoanele ceva mai pretentioase.

Suntem in fata unui model clasic, cu incarcare frontala. Capacitatea de spalare este de 7 kg iar viteza de centrifugare de 1400 rpm. Aceste caracteristici de baza garaneaza pentru sesiuni de spalare rapide si eficiente ce pot sa satisfaca necesitatile unei familii formatie din 3-4 membrii. Face parte din clasa energetica A+++ ceea ce iti garanteaza un consum impresionant de mic, ce nu influenta marcat factura de curent electric.

Beko se doreste perfectionist si de aceea, toate produsele sale sunt de cea mai buna calitate, sunt originale si mereu in ton cu evolutia. Nici aceata masina de spalat rufe nu face rabat de la aceste caracterstici specifice Beko. Astfel despre ea am putea sa vorbim foarte mult. Ne vom rezuma insa la cateva informatii importante, ce-ti merita din plin, atentia.

Este demn de mentionat faptul ca primesti 10 ani garantie pentru motor. Acest lucru te scuteste de o gramada de griji si in acelasi timp, iti usureaza considerabil activitatile zilnice. Peformant, motorul ProSmart Inventer, ofera eficienta maxima procesului de spalare si un consum energetic cat se poate de redus. Durabilitatea si functionarea silentioasa sunt alte caracteristici oferite de acest motor brevetat Beko.

Sistemul Aquafusion, o alta inovatie Beko, ce-ti va fi de mare folos, beneficiu simtindu-se in buzunarul tau. Valorficand la maxim apa, energia si mai ales detergentul folosit, aceasta unica tehnologie garanteaza pentru un consum minim al acestor materii. Astfel poti sa economisesti pana la 5.5 kg de detergent, rufele tale fiind la fel de albe, curate si parfumate.

AquaWave descrie desigul special al cuvei, ce permite o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii. Astfel, rufele nu sunt doar invartite ci sunt patrunse cat mai profund de apa si detergent, astfel incat rezultatul sa fie unul care sa te surprinda. Acest design unic scade semnificativ vibratiile produse in timpul spalarii, astfel incat zgomotul produs sa fie unul cat se poate de redus.

Pentru un plus de confort, pentru mai mult rapiditate si eficienta, Beko iti ofera, la aceasta masina de spalat rufe si o usa ExtraLarge de 34 cm. Chiar si cele mai voluminoase rufe pot sa fie introduse foarte usor, acest lucru facandu-ti activitatea mult mai simpla. Tot din categoria inlesnirilor ce ofera confort si eficienta este dispozitivul pentru detergent lichid. Cu ajutorul acestuia poti sa alegi si alte forma de detergent, gasindu-l pe cel care-ti raspunde cel mai fidel la cerinte.

In ceea ce priveste programele speciale de spalare, poti sa alegi dintr-o gama impresionant de larga. Ai la dispozitie, programe de spalare in functe de materialul rufelor, in functie de timpul acordat spalarii si in functi de unele conditii speciale. Astfel, chiar si cele mai pretentioase materiale vor fi protejate si curatate eficient, persoanele alergice pot sa se bucure de un proges de igienizare profund iar cele grabite de sesiune de spalare cat mai rapide.

Pe langa faptul ca ofera calitate la standarde inalte, masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 are si un pret foarte avantajos, astfel incat sa-ti ofere toate motivele pentru care ea sa devina alegerea pe care urmeaza sa o faci.

Multumim ca ai trecut si ai citit parerea noastra despre acest produs.

Vezi aici mai multe pareri si detalii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here