Masina de spalat rufe Bosch WAN24161BY – pareri si review

Masina de spalat rufe automata este cu siguranta un „must have” al oricarei locuinte moderne. Oamenii obisnuiesc sa isi bage rufele la masina de spalat si sa isi vada de celelalte treburi in gospodarie. In caz contrar, ar fi trebuit sa stea cateva ore sa frece hainele cu pete mai incapatanate si sa se aleaga si cu o durere de mijloc crunta dupa aceasta operatiune. Modelul de masina de spalat rufe Bosch este unul din cele mai bune de pe piata, fiabil, cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme, 1200 de rotatii pe minut si incadrata in clasa de eficienta energetica A+++.

Puncte forte masina de spalat rufe Bosch

Masina de spalat rufe Bosch beneficiaza de cea mai silentioasa si mai eficienta tehnologie de monitorizare, astfel incat fiecare program al masinii de spalat sa fie atent urmarit de catre utilizator. De asemenea, prezinta o stabilitate sporita si un nivel redus al zgomotului, are un sistem 3 D Aqua Tronic pentru o spalare eficienta, acestea fiind doar cateva dintre caracteristicile pe care majoritatea masinilor de spalat automate nu le poseda.

In alta ordine de idei, masina de spalat rufe Bosch, pe langa faptul ca este produsa de una din cele mai cunoscute firme la nivel mondial, este si foarte fiabila. Ani de zile utilizatorii nu vor mai avea de facut reparatii. Masina de spalat rufe Bosch are incarcare frontala, afisaj LCD, o viteza de 1200 de rotatii pe minut de centrifugare, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, are diverse programe de spalare, din care cel mai scurt este de 15 minute. Are program de spalare pentru rufe din bumbac, lana, sintetice, delicate, pentru spalare manuala sau chiar un program pentru articole sportive.

De asemenea, prezinta sistem de protectie impotriva copiilor, inundatiilor si la fiecare final de program exista o semnalizare acustica. Pe display arata timpul ramas pana la terminarea progamului. Pretul insa este destul de mare, la fel ca si numarul de decibeli produsi de zgomotul la centrifugare insa acestea sunt doar cateva trasaturi mai putin avantajoase insa nu foarte importante.

In concluzie, oamenii ar trebui sa investeasca in masina de spalat rufe Bosch. Spala foarte bine, este usor de folosit, practica, este un produs mult peste asteptari si isi indeplineste cu succes functiile pentru care este conceputa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here