Masina de spalat rufe Bosch WAT24460BY – pareri si review

In ziua de azi, masina de spalat rufe este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie. Cei care nu au o masina de spalat nu isi pot curata hainele asa cum se cuvine, astfel spalarea manuala devine o sarcina foarte grea, istovitoare, care consuma mult timp si energie. In plus, nici hainele nu sunt spalate asa cum ar trebui. Pentru performante bune la spalare, masina de spalat rufe Bosch cu o capacitate de incarcare de 8 kilograme, cu 1200 de rotatii pe minut, incadrata in clasa de eficienta energetica A++, design clasic si placut, este cea mai buna alegere a familiilor unde este necesara o astfel de masina.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Bosch


Bosch
este o marca destul de cunoscuta atat la nivel national cat si international si toata lumea stie ca o masina de spalat de calitate germana isi merita toti banii. Acest model cu siguranta isi va face treaba in mod eficient gratie caracteristicilor cu care este inzestrat. Asadar, masina de spalat rufe Bosch are o pornire cu intarziere de 12 pana la 24 de ore, ofera eficienta si flexibilitate in ceea ce priveste momentul dorit de incepere al programului.

In plus, are si o functie de reincarcare care permite adaugarea sau eliminarea articolelor vestimentare din masina de spalat rufe. Este suficienta intreruperea ciclului de spalare si sa se deschida usa masinii pentru a adauga articolele lipsa. In plus, are si pereti antivibratie, care asigura faptul ca in timpul functionarii, trepidatiile masinii nu vor alerta, speria sau deranja vecinii si membrii familiei. Chiar si in timpul centrifugarii, masina va merge perfect.

Masina de spalat automata Bosch cu incarcare frontala si afisaj LED, cu cel mai rapid program de 15 minute, dintr-un numar de 16 programe, este ideala in familiile in care se spala mult si des sau mai rar. Capacitatea de incarcare de 8 kilograme este suficienta pentru lenjerii de pat, haine groase si chiar pilote.

Desi este destul de scumpa, poate chiar prea scumpa pentru posibilitatile oamenilor de rand, masina de spalat Bosch merita toata atentia cumparatorilor. Are chiar si un sistem de detectare al spumei, sistem de siguranta impotriva copiilor, semnalizare acustica la terminarea programului si posibilitatea de programare intarziata. In concluzie, masina de spalat rufe Bosch este investitia ideala a oricarei familii care se respecta din toate punctele de vedere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here