Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY, 8 kg, 1400 RPM – pareri si review

O masina de spalat rufe nu poate fi decat o investitie reusita si foarte utila pentru intreaga familie. Masina de spalat rufe este aleasa in functie de numarul de rotatii pe minut, de capacitatea de incarcare, de firma producatoare, clasa energetica, nivelul de zgomot pe care il face. Cu alte cuvinte, criteriile de selectare sunt numeroase. Masina de spalat rufe Bosch cu o capacitate de 8 kilograme, 1400 de rotatii pe minut si clasa energetica A+++ si display LED prietenos cu utilizatorul si cu selectare intuitiva, este o alegere foarte buna a familiilor care vor sa spele rufe fara prea mare efort.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Bosch

Masina de spalat rufe Bosch are un indicator al consumului de energie, chiar la selectarea programului, astfel ca utilizatorii vor sti exact cat se consuma si isi vor alege programele de spalare in functie de mai multe criterii. Este eficienta din punct de vedere energetic, avand un consum cu pana la 30% mai mic fata de cea mai buna clasa energetica, dar si foarte silentioasa. Masina de spalat rufe Bosch nu va deranja membrii familiei, cu atat mai putin vecinii!

In plus, curata rufele rapid cu optiune Speed Perfect si are si un program de curatare si intretinere a tamburului. Afisajul LED este complex insa nu si complicat si selectarea programelor se poate face si intuitiv. Capacitatea de incarcare fiind de 8 kilograme transforma masina de spalat rufe Bosch intr-o investitie buna pentru familiile cu multi copii, iar programele sunt perfecte si pentru culori inchise, rufe de culori deschise, camasi, sau persoane cu alergii si probleme dermatologice.

Masina de spalat rufe Bosch detecteaza automat cantitatea de rufe, are selector centrifugare si sistem de siguranta pentru copiii carora le place sa se joace la butoane. De asemenea, are protectie impotriva inundatiei si o semnalizare acustica la terminarea programului si un consum mediu anual de apa de 9900 de litri.

Desi este o masina de spalat rufe destul de scumpa, oamenii aleg modelul Bosch pentru ca este si foarte eficient si face fata cerintelor celor mai exigenti dintre utilizatori. Cu ajutorul acestei masini, rufele vor fi mai curate, mai parfumate, ies aproape uscate si are si un program scurt care scoate rufele putin murdare in 15-30 de minute in cele mai bune conditii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here