Masina de spalat rufe Bosch WAY32891EU – pareri si review

Masinile de spalat rufe nu au fost niciodata mai adaptate nevoilor tale si mai dotate, ca la momentul actual. O masina de spalat rufe nu poate lipsi din casa noastra. Ofertele de pe piata sunt din ce in ce mai mari insa datele tehnice parca ne incurca si mai rau. Raportul calitate/pret este important insa nu este suficient.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe WAY32891EU

Aceasta masina de spalat rufe este ideala pentru o familie numeroasa. Un model solid, fiabil si modern, cu o capacitate mare de spalare, de 9 kilograme. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca ofera o economie de energie cu pana la 30% mai mare decat un model din clasa mai mica. O masina de spalat rufe ce sta foarte bine la capitolul dotari si functii.

Acest model beneficiaza de un sistem ultramodern i-DOS, o tehnologie in voga in ultima vreme ce are la baza dozarea automata pentru balsam si detergent lichid. Beneficiaza de un sistem inteligent de controlare a consumului de apa. Cu alte cuvinte, exista mai multe etape de detectare a incarcaturii masinii. In ceea ce priveste motorizarea, aceasta masina de spalat este prevazuta cu o silentiozitate si o eficienta maxima. Aceasta masina de spalat rufe vine cu un nivel de zgomot redus, de doar 74dB in timpul centrifugarii si de 48dB in timpul spalarii. Consumul de apa si de energie se poate monitoriza in mod eficient gratie indicatorului de consum cu care este prevazuta aceasta masina de spalat. Consumul mediu anual de apa al masinii de spalat este de 11220 litri ceea ce inseamna ca foloseste resursele de apa cu deosebita atentie dar si consumul de energie electrica.

Este insotita de o multime de programe, acopera cam tot ceea ce este necesar pentru o familie, indiferent de numarul de membri din care este compusa. Din lista programelor nu avea cum sa lipseasca programul special pentru lana, tesaturi delicate, matase, articole sportive, camasi, bluze sau pilote. O masina de spalat cu adevarat completa atat din punctul de vedere al functiilor cat si programelor, o masina de spalat rufe cu consum redus capabila sa ne ajute sa economisim apa, curent si timp pretios.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here