Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy EVOT 10071D1 – pareri si review

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala nu sunt chiar pe placul cumparatorilor, pentru ca cele cu incarcare frontala, cu acel geam prin care se poate observa desfasurarea programului masinii, cat de bine sunt spalate rufele sunt cele mai achizitionate produse. Insa o masina de spalat rufe cu incarcare verticala este la fel de buna si avantajoasa. Are o capacitate de incarcare de 7 kilograme modelul Candy, mult mai mare decat o masina de spalat cu incarcare frontala cu acelasi pret, are 1000 de rotatii pe minut si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca nu consuma foarte mult curent.

Puncte forte masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy EVOT 10071D1

O masina de spalat cu incarcare verticala este o alegere excelenta din toate punctele de vedere! Are la fel de multe programe ca si o masina de spalat cu incarcare frontala, un numar de 15 programe ideale pentru toate tipurile de tesaturi, fie ca este vorba de haine din lana, bumbac, sintetice, cele mai delicate au nevoie de un program de spalare manuala, atunci cand sunt introduse mai multe haine este necesar un program mix.

Pentru orice tip de material se gaseste programul ideal! Singurul dezavantaj ar fi zgomotul pe care il face si faptul ca nu se poate vedea atunci cand hainele sunt spalate in interiorul masinii, din cauza ca nu exista acea usa frontala ca in cazul altor modele. In plus, masina de spalat rufe automata Candy dispune de un selector de centrifugare si are posibilitatea programarii intarziate.

Nu consuma mai mult de 9600 – 10000 de litri de apa anual, ceea ce inseamna foarte putin comparativ cu alte masini de spalat rufe. In concluzie, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy este deosebita, functioneaza foarte bine, are si un pret rezonabil si este fiabila. Ceea ce inseamna ca este o investitie foarte buna pentru locuinta.

Cei care isi doresc o masina de spalat rufe finuta si care sa functioneze in cele mai bune conditii o perioada indelungata, care sa spele rufele cu un consum mediu de apa si de detergent, masina Candy este o alegere perfecta! Si nimeni nu va regreta ca nu si-a cumparat un model de masina de spalat rufe cu incarcar frontala.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here