Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITW E 71252 W – pareri si review

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt ideale pentru locuintele mai putin generoase unde spatiul poate sa reprezinte o adevarata problema pentru locatari. Clientii aleg intotdeauna sa maximizeze orice loc astfel incat obiectele electrocasnice sa fie la indemana si sa nu incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITW E 71252 W

Modelul de fata este unul avantajos pentru oamenii care isi doresc sa economiseasca mai mult cu fiecare factura de curent. Gratie incadrarii in clasa energetica A++ gospodinele au parte de un produs care are o eficienta energetica sporita si care respecta in totalitate normele europene in vigoare oferind o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Capacitatea de incarcare de pana la 7 kg este mai mult decat suficienta pentru a corespunde necesitatilor tuturor utilizatorilor. Clientii sunt mai mult decat incantati de investita facuta si recomanda cu toata increderea acest produs care reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Designul elegant si rafinat confera un plus de stil locuintelor. Mai mult decat atat, dimensiunile reduse permit instalarea cu usurinta in orice spatiu. Este un produs perfect pentru oamenii care locuiesc intr-o garsoniera, dar si pentru cei care au o baie destul de micuta.

Cu ajutorul celor 18 programe, gospodinele au parte de unele dintre cele mai bune rezultate. Hainele sunt curatate in profunzime, in timp ce petele sunt indepartate fara prea mare efort. Chiar si tesaturile delicate sunt spalate cu mare atentie astfel incat rufele sa nu se deterioreze indiferent de numarul ciclurilor de spalare la care sunt supuse. Mai mult decat atat, programul pornire intarziata este perfect pentru femeile ocupate care nu au timp sa astepte pana cand produsul isi indeplineste sarcinile. In felul acesta, hainele sunt spalate in functie de ora setata fara sa fie nevoie de supravegherea celor din jur.

Din pacate, interfata LCD a produsului este una destul de complicata ceea ce poate cauza un real dezavantaj pentru clientii care isi doresc sa il achizitioneze. Majoritatea au nevoie de o masina de spalat rufe care sa fie usor de manevrat de catre toti membrii familiei si care sa nu puna mari probleme in momentul in care isi incepe functiile.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here