Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R, 5.5 kg, 1100 RPM – review

De cele mai multe ori, oamenii prefera sa isi achizitioneze o masina de spalat cu incarcare frontala, pe care sa o poata urmari indeaproape si care ofera numeroase facilitati utilizatorilor. Insa, de cativa ani si masinile de spalat cu incarcare frontala sunt foarte la moda. Asa cum este si modelul Whirlpool AWE, cu o capacitate de incarcare de 5.5 kilograme si 1100 de rotatii pe minut.

Puncte forte masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool

Cu opt programe de spalare, masina de spalat rufe cu incarcare verticala se va dovedi extrem de performanta si utilizatorii au de unde alege programul potrivit. Mai mult decat atat, dispune si de un sistem control antispuma, care garanteaza mai multa siguranta, dar si de optiuni pentru spalare rapida. Consumul de energie variaza, insa nu poate depasi 160 kwh pe an, ceea ce inseamna ca facturile la electricitate vor fi foarte mici.

Capacitatea de incarcare de 5 kilograme si jumatate este suficienta pentru utilizarea zilnica sau saptamanala, insa nu pentru incarcari mari. Dispune de programe importante cum ar fi delicate 30 de grade, pentru rufele nu foarte murdare insa cu tesaturi delicate, bumbac 95 de grade, pentru igienizarea unor haine din bumbac, dar si de optiunea Baby, pentru hainele bebelusilor care acopera pielea lor fina, catifelata si delicata.

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala are si o functie speciala de control al balansului, pentru a face foarte putin zgomot si pentru ca functionarea acesteia sa nu deranjeze nici pe cei din familie, nici pe vecini.

Este o masina foarte usor de folosit, destul de silentioasa, ingusta, are pornire intarziata si numeroase programe pentru orice situatie si pentru orice tip de tesaturi. Masina vine cu garantie si echipata cu tot ceea ce ii este necesar omului sa o puna in functiune, incluzand furtunul de alimentare cu apa si furtunul de evacuare apa murdara, precum si de manualul de utilizare inclusiv in limba romana.

Per total, este o achizitie care isi merita toti banii, desi este vorba de o suma destul de mae pentru o masina atat de delicata si care ocupa atat de putin spatiu. Insa isi face treaba foarte bine: spala si stoarce rufele si le lasa perfect curate si aproape uscate!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here