Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 60210 – pareri si review

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt la moda! Chiar daca nu sunt ca cele cu incarcare frontala si par mai rudimentare, pot fi mult mai eficiente decat multe modele de pe piata. Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool cu al saselea simt, cu o capacitate de incarcare de 6 kilograme si 12oo de rotatii pe minut, plus clasa energetica A+++, este alegerea perfecta a familiilor inteligente!

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool

Masina de spalat Whirlpool are un display LCD foarte prietenos cu utilizatorul si chiar si un design modern si sofisticat, care asigura utilizarea confortabila. Controlul functiilor alese este intuitiv, este chiar placut la atingere ecranul digital si este de un real ajutor la urmarirea procesuli de spalare. Modelul de masina de spalat rufe cu incarcare frontala este inteligent, perfect pentru toate tipurile de spalare, iar tehnologia al saselea simt asigura economii semnificative in ceea ce priveste resursele folosite.

Whirlpool asigura utilizatorilor sai mai mult timp liber, pentru ca face toata treaba in locul acestora, in ceea ce priveste spalatul, clatitul si stoarcerea rufelor. Programele cu tehnologii speciale garanteaza functii care ajuta la o mai buna organizare a timpului si astfel spalatul va deveni o reala placere. Chiar si lucrurile din lana ies curate si perfect intinse, gratie tehnologiei Wool Experience folosita.

Hainele isi vor pastra stralucirea culorilor, multumita noilor tehnologii, iar capacitatea de incarcare de 6 kilogame este suficienta pentru cantitati mari de haine, ale intregii familii, chiar si pentru pilote si lenjerii de pat. Daca in casa sunt pitici cu pielea sensibila sau adulti cu alergii sau cu probleme dermatologice, masina de spalat rufe cu incarcare verticala de la Whirlpool, cu al saselea simt, este ideala.

Pretul este putin cam ridicat, insa se recupereaza foarte usor banii pentru ca aceasta masina consuma foarte putin, fiind incadrata in clasa A++. Ofera posibilitatea programarii intarziate, ofera informatii pe display si are si un sistem de siguranta impotriva copiilor, insa face si destul de mult zgomot la spalare si la centrifugare. Per total, este o masina de spalat foarte buna, nu pune probleme in timp, se comporta exemplar si spala eficient si in profunzime rufele, oricat de murdare ar fi acestea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here