Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L98699FL2 – pareri si review

Masina de spalat rufe reprezinta o investitie pe termen lung. Alegerea unui model potrivit se afla in stransa legatura cu numeroae aspecte, aspecte ce tin de calitatea produsului, consumului de apa si energie dar si de nevoile fiecarei familii in parte. Clasa de eficienta energetica este un criteriu important in alegerea masinii de spalat rufe.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L98699FL2

Ai nevoie de o capacitate generoasa pentru a satisface nevoile tale si ale familiei tale? Opteaza pentru un maxi-tambur de 66 de litri care poate sa gazduiasca pana la 9 kilograme de rufe cu o eficienta constanta. A+++ inseamna cu pana la 30% mai multa economie de energie spre deosebire de un model din clasa A. Indiferent de cat este de mare incarcatura de rufe si indiferent de cat de delicate sunt rufele, aceasta masina de spalat rufe, cu certificat Woolmark Blue va trata articolele vestimentare cu maxima atentie. Gratie tamburului sau XXL Soft manevrararea este mai atenta in timp ce sistemul inteligent Opti Sense regleaza ciclul de spalare in functie de greutatea incarcaturii si se asigura de faptul ca rufele nu sunt spalate in mod excesiv.

Functia Abur
improspateza rufele si inlatura cele mai tenace pete. Faciliteaza inlaturarea eficienta a bacteriilor. Tehnologia Protex ajusteaza in mod automat durata ciclului de spalare in functie de incarcatura rufelor pentru a nu spala in exces hainele. Aceasta masina de spalat rufe beneficiaza de un motor Inverter fiind unul din cele mai fiabile si mai de durata existente pe piata la momentul actual. Cele 1400rpm asigura o spalare eficienta.

Tehnologia Turatie variabila ofera posibilitatea de a alege numarul de rotatii potrivite fiecarui tip de haine in parte si programului, de la minim 600 rpm la 1400 rpm. Sertarul special conceput pentru alimentare cu detergent lichid si solid dispune de 4 sectiuni. Masina de spalat rufe dispune de programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a se preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului.

Grila formata din cele 16 programe de spalare este extrem de usor accesat si intuitiva totodata. Timer-ul ofera un grad ridicat de autonomie iar consumul mediu anual de apa este de 10499 de litri pe an.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here