Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1 – pareri si review

Raportul calitate-pret este important in momentul achizitionarii unui nou aparat electrocasnic. Acesta este motivul pentru care clientii sunt foarte atenti ca pretul de achizitie sa fie unul rezonabil in timp ce calitatile produsului sa fie unele pe masura asteptarilor. O alegere inspirata o reprezinta aparatele Beko care se bucura de o recunoastere internationala datorita faptului ca sunt concepute pornind de la normele si legislatiile europene in vigoare.

Avantajul achizitionarii masinii de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1

Este un model util si practic pentru ca reuseste sa imbine atat functia de spalate, cat si functia de uscare intr-un mod cat se poate de eficient. Mai mult decat atat, clientii se declara incantati de acesta combinatie care satisface pana si cele mai pretentioase gusturi.

Capacitatea de incarcare atinge 8 kg in cazul ciclurilor de spalare si 5 kg pentru cele de uscare astfel incat necesitatile zilnice ale romanilor sunt indeplinite cu succes. Designul este unul inovator si elegant in acelasi timp care se incadreaza la perfectie in orice locuinta. In plus, dimensiunile reduse sunt cele care permit depozitarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Masina de spalat dispune de 16 programe destinate tuturor tipurilor de tesaturi. Se poate folosi cu incredere inclusiv pentru hainele delicate ale bebelusilor pentru ca reuseste sa combine intr-un mod cat se poate de eficient etapele de spalare cu cele de clatire intensiva. Chiar si hainele delicate pot fi spalate in conditii de maxima siguranta fara sa existe riscul deteriorarii.

Aparatul este unul silentios cu un nivel al zgomotului care atinge doar 57 dB in momentul centrifugarii ceea ce reprezinta un mare plus pentru oamenii care au nevoie sa spele la orice ora din zi sau din noapte. Mai mult decat atat, consumul de energie este unul scazut in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce se traduce prin facturi cu pana la 20% mai mici.

Din pacate, nu dispune de un program pentru hainele colorate ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru cei care vor sa isi mentina rufele ca noi pentru o perioada cat mai indelungata de timp. Potentialii clienti se pot orienta spre alte produse care sa indeplineasca toate cerintele.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here