Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO – pareri si review

Un produs foarte apreciat de multi cumparatori din Romania este aceasta masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO. Apeland la acest produs, veti avea ocazia sa va bucurati de unul de o calitate superioara care isi va face treaba foarte bine. Veti constata ca el are un raport pret-calitate excelent si veti constata cu rapiditate ca veti face o alegere foarte buna daca veti apela la el.

In primul rand trebuie sa sititi ca acesta face parte din clasa energetica A, acesta asigurand un consum redus si o eficienta foarte buna. Functia de AquaWave este si ea destul de utila, ea asigurand conditii optime pentru spalare. Curatarea va fi si ea foarte eficienta, iar miscarile vor fi facute fara a afecta tesatura articolelor voastre vestimentare. Conturul unic al cuvei este perfect pentru o miscare fluida a rufelor voastre, aastfel incat sa va bucurati de niste rufe curate mereu, dar si lipsite de pete neplacute.

Veti mai vedea ca aceasta masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO are numeroase programe dintre care puteti alege, astfel incat sa reusiti sa ole alegeti in functie de articolele voastre vestimentare. Functia pentru camasi este utila, aceasta tratand extrem de delicat aceste articole. Veti vedea ca acest program va avea temperatura setata la 40 de grade, astfel incat deteriorarea camasilor sa fie impiedicata. Durata de viata ale acestor articole vestimentare va fi prelungita si veti constata ca va veti bucura de o calitate foarte buna.

Functia de Baby Protect este special destinata rufelor celor mici. Aceste rufe vor fi tratate cu delicatete, astfel incat sa fie eliminat orice risc al aparitiei sensibilitatii sau alergiilor. O alta functie pe care o veti intalni la acest produs este cea de Xpress Super Short. Aceasta este destinata articolelor usor murdare, dar si celor nepatate. Veti putea sa optati pentru ea si veti constata cu rapiditate ca aceasta functie isi va face treaba foarte repede, rufele fiind spalate in doar 15 minute.

Tipul de incarcare al acestei masini este frontal, astfel incat nu veti avea probleme cu aceasta. Veti reusi sa o incarcati cu cantitatea dorita de rufe, astfel incat sa reusiti sa spalati fara probleme toate rufele voastre si sa eliminati chiar si cele mai dificile pete. Veti mai vedea ca va avea si o functie de centrifugare ce va putea ajunge pana la 1400 de rotatii pe minut. Functia de stoarcere este si ea foarte utila pentru ca rufele voastre sa fie uscate atunci cand le scoateti din masina de spalat. Veti vedea ca daca veti apela la aceasta functie, nu va mai fi nevoie sa le uscati pentru o perioada lunga de timp, astfel incat veti reusi sa le purtati chiar in ziua in care le-ati spalat. Masina de spalat este una ideala si datorita faptului ca nu va trebui sa sa va faceti griji in privinta zgomotului. Acesta va fi destul de redus, astfel incat nu va deranja, de aceea veti putea folosi aceasta masina de spalat ori de cate ori veri dori pentru a scapa de orice pata.

Vezi mai multe informatii si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here