Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD – pareri si review

Spalarea rufelor reprezinta una din cele mai banale activitati casnice insa alegerea unei masini de spalat potrivite nevoilor si cerintelor tale nu este una tocmai usoara. Masinile de spalat de pe piata fac toate in principiu acelasi lucru insa exista o serie de criterii de care trebuie sa tinem cont in alegerea unei masini de spalat rufe potrivite. O masina de spalat rufe cu uscator dispune de toate avantajele unei masini de spalat cu incarcare frontala, te ajuta sa economisesti spatiu si spala excelent in conditii de eficienta maxima si economie.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD

Aceasta masina de spalat rufe cu uscator te ajuta sa castigi timp si spatiu si iti spala excelent rufele. Are un design clasic, de culoare alba si o capacitate de 9 kilograme la spalare si de 6 kilograme la uscare. Este prevazuta cu certificare Woolmark Blue si cu un motor Inverter care ofera performante optime la toate nivelurile. Este o masina de spalat rufe care iti permite sa speli si sa usti rufele intr-un singur ciclu. Dispune de programe pentru fiecare tesatura, inclusiv pentru cele delicate si din lana. Te ajuta sa iti speli si sa iti usuci articolele vestimentare cu incredere, in mod repetat.

Masina de spalat rufe beneficiaza de un sistem Dual Care care permite spalarea si uscarea textilelor in continuu. Nu mai este nevoie de manipulare intre cele doua cicluri, de spalare si uscare. Functia Time Manager se adapteaza perfect timpului de care dispune utilizatorul si ofera rezultate optime in raport cu nivelul de murdarie al rufelor. Daca in trecut doar spalatoriile beneficiau de functia cu aburi pentru inlaturarea cutelor si relaxarea aburilor acum aceasta a fost inclusa si in cele mai noi modele de masini de spalat de pe piata. Programul cu abur al acestei masini de spalat rufe ofera aceleasi functii, elimina mirosurile neplacute si usureaza procesul de calcare al rufelor. Tehnologia Opti Sense este cea care detecteaza automat dimnsiunea fiecarei incarcaturi de rufe, calculand necesarul de apa dar si durata programului. Astfel, indiferent de articolele spalate, vei obtine mereu cele mai bune rezultate si cea mai buna ingrijire a rufelor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here