Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1697SWD – pareri si review

O masina de spalat rufe este indispensabila oricarei locuinte. Intr-un timp foarte scurt hainele sunt curate fara nici cel mai mic efort din parte utilizatorilor. Exista o multime de modele care difera in functie de marca, pret sau caracteristici. In ultimii ani tot mai multi romani mizeaza pe un produs cu uscator pentru a injumatati perioada de timp, rufele fiind gata pentru a fi calcate. Gospodinele sunt cele mai multimi de aceasta varianta pentru ca unu trebuie sa isi mai bata capul cu uscarea adecvata a hainelor, mai ales in timpul iernii.

Avantajele achizitionarii masinii de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1697SWD

Intr-un singur ciclu hainele sunt si spalate si uscate, clientii economisind si timp, dar mai ales spatiu. Apartamentele nu sunt extraordinar de incapatoare asa ca locatarii au nevoie de aparate electrocasnice mici si compacte care sa se incadreze in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Modelul de fata asigura curatarea oricarui tip de material fiind o masina ideala chiar si pentru hainele delicate. Programele incorporate sunt disponibile pentru fiecare tesatura in parte, de la perdele sau adidasi pana la matase sau lana. Chiar si cuverturile pot fi spalate foarte simplu si rapid fara sa mai fie nevoie de a depune un efort suplimentar.

Oamenii vesnic pe fuga care petrec foarte mult timp la birou au nevoie de programe scurte care sa spele impecabil hainele si care sa inlature orice urma de murdarie. In doar 60 de minute orice obiect vestimentar este gata pentru a fi purtat.

Marele avantaj al acestei masini de spalat rufe este acela ca utilizeaza puterea aburilor atunci cand vine vorba despre uscare. Cutele sunt indepartate mult mai usor ceea ce determina ca intregul proces de calcare sa se realizeze simplu si rapid.

Are o capacitate la 9 kg pentru spalare si 6 kg pentru uscare fiind un produs destinat familiilor numeroase care trebuie sa spele un volum mare de haine. Incarcarea se face frontal existand inclusiv un program de echilibrare a incarcaturii.

Masina de spalat are o eficienta energetica ridicata incadrandu-se in clasa energetica A ceea ce inseamna ca are un consum mult mai redus de energie electrica in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. In ciuda tuturor acestor beneficii, aparatul are un nivel al zgomotului care atinge 77 dB si care poate crea un veritabil disconfort celor din jur.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here