Masina de spalat rufe cu uscator Hotpoint WDD 8640B EU – pareri si review

Masinile de spalat rufe sunt indispensabile in orice locuinta pentru ca simplifica munca gospodinelor si injumatatesc timpul dedicate pentru curatarea hainelor. Astfel de aparate sunt din ce in ce mai performante si dispun de o serie de functii care reusesc sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei.

Spre exemplu, produsele Hotpoint sunt unele dintre cele mai performante masini de spalat de pe piata. Marele avantaj il reprezinta faptul ca respecta in totalitate normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe cu uscator Hotpoint WDD 8640B EU

Este dotata cu un sistem anti-stain care indeparteaza in totalitate petele de pe haine. Cu o simpla atingere de buton, temperatura este setata in mod automant protejand in felul acesta materialele. Exista inclusiv un tratament special care inlatura cele mai frecvente 20 de pete cu care gospodinele se confrunta.

Modelul de fata are o eficienta energetica crescuta ceea ce inseamna ca genereaza un consum redus de energie. Incadrarea in clasa energetica A mentine facturile constante indiferent de perioada de folosire a masinii de spalat.

In plus, produsul detine si un uscator de rufe care scoate hainele gata pentru a fi calcate. Gospodinele pot uita de rufele intinse pe sarme cu zilele care trebuie sa se usuce. Rufele pot fi asezate direct in sifonier, totul realizandu-se mult mai simplu si mult mai rapid. Functia ‘’Purtare’’ este ideala pentru oamenii care nu au timp de pierdut pentru ca elimina in totalitate umiditatea din haine.

Mai mult decat atat masinile de spalat sunt dotate cu programe speciale pentru curatarea hainelor bebelusilor. Acestia au pielea foarte sensibila motiv pentru care au nevoie de o atentie deosebita pentru a nu dezvolta alergii si pentru a nu se irita. Ciclul Baby foloseste apa din abundenta pentru eliminarea in profunzime a detergentului si pentru optimizarea efectului aditivilor de igienizare.

Are un afisaj LCD care ofera un aer modern fiind un produs usor de folosit de catre toti membrii familiei. In plus, are niste dimensiuni compacte care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Pretul de achizitie este unul destul de ridicat ceea ce poate cauza un real dezavantaj pentru o parte dintre cumparatori care nu isi permit sa faca o astfel de investitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here