Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3 – pareri si review

Desi mamele si bunicile se descurcau pe vremuri si fara o masina de spalat si obisnuiau sa frece la mana toate hainele, indiferent de cat de murdare erau sau de cat de obosite erau ele la final, in ziua de azi, cand piata este plina de masini de spalat rufe cu functii care de care mai moderne, precum cea de uscare, nu este necesar ca nimeni sa mai faca astfel de sacrificii pentru familie. Mai ales daca masina de spalat are si uscator, cum este cazul modelului LG cu inverter direct drive, capacitae de spalare de 8 kilograme si de uscare de 4 kilograme, 1400 de rotatii pe minut, incadrata in clasa B.

Puncte forte masina de spalat rufe cu uscator LG

Cel mai important lucru la o masina de spalat este sa fie eficienta si durabila si nu in ultimul rand, sa imbunatateasca nivelul de trai si confortul gospodinelor. Masina de spalat rufe cu uscator LG are motor atasat direct pe centrul tamburului, ceea ce inseamna o stabilitate mai mare, vibratii mai mici, un nivel mult mai mic de zgomot si o silentiozitate maxima. In plus, durata de folosire este sporita pentru ca piesele nu se pot uza atat de usor si chiar si eficienta energetica este sporita.

Metoda de spalare a rufelor traditionala este redata si de masina de spalat Whirlpool, care se face printr-o miscare circulara mai ampla si asigura spalarea rufelor si distributi acestora. De asemenea, detergentul se amesteca in mod eficient in cuva, chiar din momentul introducerii apei si petele sunt mult mai usor indepartate.

Tehnologia LG Smart Diagnosis
, pe de alta parte, este cea care permite echipamentelor electrocasnice sa fie diagnosticate rapid de un specialist, prin intermediul unui call center specializat. Consumatorii pot sta linistiti pentru ca, in orice moment, daca este detectata o defectiune, aceasta este imediat remediata, gratie aplicatiei pentru smarphone.

Desi are un pret ridicat pentru asteptarile si posibilitatile oamenilor de rand, masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool isi merita banii investiti. Are programe foarte modere si utile de spalare, cel mai mic fiind de 30 de minute, beneficiaza chia si de selector centrifugare si de programare intarziata, are functii speciale si rezista foarte mult de-a lungul anilor, fara a mai fi nevoie de reparatii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here