Masina de spalat rufe cu uscator Samsung Eco Bubble WD90J6400AW/EG – pareri si review

Masina de spalat rufe reprezinta o investitie pe termen lung. In momentul in care facem o astfel de investitie trebuie sa ne gandim si la calitatea spalarii, nu doar la pret. Ideal ar fi sa optezi pentru una cu uscator inclus deoarece vei face economii de timp si bani, iti vei proteja sanatatea, vei face economii de spatiu si in plus, aerul fierbinte folosit de uscator elimina toti microbii.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe cu uscator Eco Bubble WD90J6400AW/EG

Aceasta masina de spalat rufe cu uscator este dotata cu tehnologia Eco Bubble, o tehnologie in cadrul careia bulele sunt cele care activeaza detergentul astfel incat acestea sa penetreze rapid materialul si sa elimine rapid mizeria chiar si cu apa rece. In plus, vei reusi sa faci mari economii de energie folosind tehnologia Eco Bubble. Gratie acestei tehnologii, culoarea textilelor este protejata iar consumul de energie este redus in mod considerabil.

Tehnologia Air Wash din dotarea acestei masini de spalat este cea care dezodorizeaza si dezinfecteaza articolele vestimentare pentru ca acestea sa aiba mereu un miros proaspat. Acest lucru este posibil datorita faptului ca foloseste doar aer incalzit iar mirosurile neplacute si bacteriile sunt eliminate definitiv fara sa se mai foloseasca apa, detergentul sau alte substante chimice. Aceasta masina de spalat vine cu o capacitate de incarcare de 9 kilograme pentru splare si 6 kilograme pentru uscare. Viteza de centrifugare este de 1400rpm.

Printre programele acestei masini de spalat amintim Dezodorizare, Baby care, Ingrijire exterior si Sanitization. Programul Spalare Rapida reprezinta solutia perfecta pentru cei cu o viata mai agitata si mai aglomerata deoarece spala rufele rapid si eficient. Eco Drum Clean este sistemul care va mentine masina de spalat curata fara sa foloseasca substante chimice puternice si este capabil sa anunte automat in momentul in care are nevoie de curatare. Tamburul Diamond dispune de un design unic, ondulat, cu margini finisate ceea ce inseamna ca va fi extrem de delicat cu rufele. Orificiile mici de evacuare a apei ajuta la protejarea tuturor tesaturilor si impiedica prinderea hainelor. Motorul invertor digital ofera o eficienta energetica sporita, un zgomotminim si performante excelente. Singurul inconvenient este dat de pretul ridicat.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here