Masina de spalat rufe cu uscator Sharp ESDD9144W0EE – pareri si review

Tot mai multe masini de spalat au inceput sa fie dotate si cu uscatoare pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor si pentru a lasa hainele gata de purtare. Functia 2 in 1 este extrem de utila oamenilor ocupati care nu au timp sa mai intinda rufele pe sarma si sa astepte chiar si 2-3 zile pana cand sunt complet uscate. Marile magazine abunda in tot felul de oferte, insa cumparatorii se orienteaza spre produsele Sharp pentru ca respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Avantajele masinii de spalat rufe cu uscator Sharp ESDD9144W0EE

Dispune de o incarcare de tip frontal si de o incarcare de pana la 9 kg in ceea ce priveste spalarea si 6 kg in ceea ce priveste uscarea. Are o eficienta energetica sporita care ofera rezultate extraordinare reusind sa satisfaca in acelasi timp necesitatile tuturor membrilor familiei. Incadrarea in clasa energetica A garanteaza facturi cu pana la 30% mai ieftine in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Designul simplu si elegant ofera deopotriva un aer modern locuintelor. In plus, dimensiunile reduse permit instalarea in orice spatiu cu lejeritate fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Panoul electronic este foarte usor de folosit de catre toti utilizatorii ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Cele 15 programe incorporate reusesc sa curete in profunzime orice urma de mizerie de pe tesaturi fara nici cel mai mic efort. Mai mult decat atat, programul scurt este ideal pentru hainele purtate o singura data care au nevoie sa fie doar reimprospatate. Gospodinele pot spala de la lana si matase, pana la bumbac sau haine sintetice fara sa existe riscul deteriorarii materialelor sau a decolorarii.

Sistemul de siguranta impotriva copiilor este mai mult decat eficient pentru ca blocheaza butoanele astfel incat sunt impiedicate posibilele accidente care pot pune in pericol viata utilizatorilor. Siguranta acestora este pe primul plan fapt pentru care Sharp a dotat majoritatea masinilor de spalat cu un astfel de sistem.

Singurul dezavantaj considerabil il reprezinta nivelul de zgomot in momentul centrifugarii care atinge 77dB si care poate cauza un disconfort celor din jur. Acesta este motivul pentru care multi utilizatori se pot orienta spre un produs mult mai silentios care paote fi folosit la orice ora din zi sau din noapte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here