Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S – pareri si review

O investitie sigura si profitabila o reprezinta masinile de spalat rufe cu uscator. Acestea sunt practice si eficiente reusind sa reduca timpul petrecut de gospodine pentru indeplinirea sarcinilor casnice. Mai mult decat atat, munca acestora in locuinta este vizibil simplificata ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S

Modelul de fata este dotat cu tehnologia al 6 lea Simt care ofera utilizatorilor unele dintre cele mai spectaculoase rezultate. De asemenea, reuseste sa asigure economii semnificative ale tuturor resurselor implicate in procesul de spalare. Spre exemplu, senzorul incorporat detecteaza cantitatea de rufe astfel incat adapteaza nivelul apei si stabileste care este cel mai optim program pentru un consum de energie mult mai redus.

Masina de spalat are o capacitate de incarcare de 9 kg fiind una dintre cele mai mari de pe piata la ora actuala. De asemenea, capacitatea de uscare de pana la 6 kg reuseste sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei. Aparatul este unul eficient si performant care poate fi utilizat cu usurinta de catre toti membrii familiei ceea ce aduce un mare punct in plus in momentul cumpararii.

Aparatul este dotat cu un motor SenseInverter care reduce in mod semnificativ vibratiile din timpul centrifugarii. Acest lucru se traduce printr-o exeperienta mult mai silentioasa motiv pentru care masina de spalat poate fi folosita la orice ora din zi sau din noapte fara nici cea mai mica problema.

Cele 8 programe incorporate se adapteaza perfect tuturor tipurilor de tesaturi oferind unele dintre cele mai bune rezultate. Chiar si petele greu de indepartat asa cum sunt cele de ciocolata sau de iarba dispar ca prin minune fara prea mare efort din partea utilizatorilor. Acestia isi pot indrepta atentia spre alte activitati fara sa fie nevoie de o supraveghere indeaproape a ciclului de spalare. Semnalul sonor este cel care ii anunta pe cei din jur ca programul s-a terminat, iar rufele sunt gata pentru a fi asezate direct in sifonier.

Femeile sunt mai mult decat incantate de prezenta programului de improspatare aburi care se poate folosi cu succes pentru hainele purate o singura data. In doar 30 de minute, masina de spalat rufe elimina mirosurile neplacute astfel incat camasa preferata este gata sa fie purtata la birou.

Singurul dezavantaj il poate constitui lipsa mai multor programe. Spre exemplu, hainele bebelusilor trebuie curatate in profunzime pentru a evita riscul aparitiei alergiilor fapt pentru care un astfel de program este mai mult decat necesar pentru tinerele familii de romani.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here