Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716 – pareri si review

Noile masini de spalat Whirlpool beneficiaza de tehnologia al 6-lea simt care asigura rezultate excelente. Hainele sunt spalate in mod exemplar, iar petele sunt indepartate in mod exemplar fara nici cel mai mic efort din partea utilizatorilor.

Toate aceste produse sunt calitative si performante ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Gospodinele sunt foarte incantate de alegerea facuta si recomanda aparatele Whirlpool tuturor celor care vor sa beneficieze de aparate fiabile si rezistente.

Avantajele achizitionarii masinii de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716

Multumita programului Sense Colour hainele isi pastreaza stralucirea fara sa se decoloreze. Indiferent de numarul spalarilor, aceste rufe vor arata impecabil si vor parea recent achizitionate. Chiar si pretentiosul negru ramane intact chiar si dupa o perioada indelungata de timp.

Capacitatea de incarcare este de 9 kg, modelul de fata fiind perfect pentru familiile numeroase care trebuie sa spele o cantitatea mare de rufe. De asemenea, capacitatea de uscare este de pana la 7 kg fiind mai mult decat potrivita pentru satisfacerea necesitatilor tuturor membrilor.

Beneficiaza de un numar de 8 programe utile pentru spalarea mai multor tipuri de tesaturi. De la lana si pana matase sau bumbac, toate hainele sunt atent curatate. In general, se recomada ca hainele delicate sa fie spalate la 40 grade pentru a nu se deteriora. Noua masina de spalat permite spalarea la 15 grade cu aceeasi eficienta. O temperatura joasa are rolul de a proteja tesaturile si de a lungi durata de viata a rufelor.

Exista chiar si un program de clatire intensiva, mai ales pentru hainele copiilor care trebuie sa fie foarte bine clatite. Pielea acestora este sensibila asa ca agentii chimici trebuie indepartati pentru a nu se dezvolta alergiile.

Sistemul de siguranta impotriva copiilor
este foarte practic pentru ca blocheaza butoanele impiedicand prichindeii sa porneasca masina de spalat. In felul acesta sunt evitate accidentele care pot aparea intr-o clipa de neatentie.

Designul este unul simplu si elegant care se incadreaza la perfectie in orice locuinta. Acest produs reuseste sa ofere un plus de rafinament incaperii fiind pe placul tuturor. Mai mult decat atat dispune de niste dimensiuni compacte care permit instalarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc.

Din pacate, pretul de achizitie este unul usor ridicat ceea ce poate reprezenta un dezavantaj, in special pentru oamenii care au un buget limitat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here