Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021, 7 Kg – pareri si review

Desi Daewoo s-a facut remarcata pentru masinile produse si comercializate si piesele de schimb pentru acestea, firma produce si electrocasnice foarte bune, precum combine frigorifice si masini de spalat. Masina de spalat rufe Daewoo are o capacitate de incarcare de 7 kilograme si 1000 de rotatii pe minut, este incadrata in clasa energetica A+++ si are un display foarte modern care permite utilizarea mai simpla a acesteia.

Avantaje si caracteristici masina de spalat rufe Daewoo

Masinile de spalat rufe nu sunt un moft, ci o necesitate. Oamenii nu le achizitioneaza doar pentru a scapa de calvarul spalarii rufelor la mana, ci pentru ca astfel rufele ies mai curate, miros mai frumos, sunt spalate in profunzime. Masina de spalat rufe Daewoo dispune de o cuva speciala care reduce uzura hainelor chiar si dupa mai multe spalari. De asemenea, are o usa cu o dimensiune minimizata pentru mai mult confort si spatiu acolo unde este montata.

Masina de spalat Daewoo are un compartiment special si suficient de mare de detergent unde se poate adauga atat dero cat si balsam fara a risipi niciun strop. Programele speciale de spalare ale masinii de spalat rufe Daewoo includ : spalarea bumbacului, a sinteticelor, programul de spalare rapida, a incaltamintei de copii sau a imbracamintei sport, spalarea lanei, clatirea si centrifugarea si lista poate continua.

Masina de spalat rufe Daewoo
are afisaj modern tip LED, incarcarea se face frontal, are chiar si program Baby care pentru hainele bebelusilor si pielea delicata a acestora, dar si program pentru hainele din matase. Este o investitie buna. Nu este scumpa, este silentioasa, spala bine si are programe pentru toate tipurile de rufe si pentru orice necesitate ar avea membrii familiei. In plus, vine cu o garantie de cinci ani si, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, nici nu consuma foarte mult.

Consum mic cu capacitate mare, modern combinat cu performant, masina de spalat rufe Daewoo combina toate avantajele si, desi ii lipsesc cateva programe demne de o masina de spalat ultra performanta, este suficienta pentru o familie in care oamenii isi doresc doar sa fie curati si hainele sa miroasa frumos, fara a le scoate ca de la curatatorie. Cu alte cuvinte, masina de spalat rufe Daewoo este o achizitie care merita facuta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here