Masina de spalat rufe Eco Bubble Samsung WF70F5EBW2W – pareri si review

Intregul proces de spalare al rufelor a evoluat extraordinar de mult in ultimii 100 de ani gratie avansului tehnologiei care a pus in slujba oamenilor toate aceste inventii. Daca la inceput, femeile erau nevoite sa spele hainele de mana, usor usor au aparut masinile semiautomante care le simplificau mult viata si care le ofereau un plus de confort. In prezent, o masina de spalat rufe automanta nu lipseste din nicio locuinta devenind un obiect indispensabil.

Avantajele achizitionarii masinii de spalat rufe Eco Bubble Samsung WF70F5EBW2W

Spre deosebire de alte modele existente pe piata, modelul de fata are un consum mult ai mic de energie reusind sa economiseasca mult mai multa energie si sa genereze facturi constante la curent. Hainele se pot spala fara nicio problema chiar si cu apa rece, iar petele sunt indepartate in profunzime.

Designul elegant ofera un plus de prospetime si rafinament locuintei. Aspectul putin curbat contribuie la adaugarea unei note de stil incaperilor. Mai mult decat atat este un produs foarte usor de folosit care poate fi utilizat de catre toti membrii familiei. Dispune de niste dimensiuni compacte care permit instalarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc.

Tehnologie Eco Bubble permite o curatare mult mai eficienta a tesaturilor. Bulele de spuma patrund in materiale, iar hainele sunt spalate mult mai bine si mult mai eficient. Exista chiar si un program de spalare rapida ideal pentru hainele purtate o singura data care trebuie doar reimprospatate si sunt gata pentru a fi repurtate.

De multe ori se aduna mizerie in interiorul cadranului care elimina un miros neplacut si care impiedica o spalare exemplara. Acesta este motivul pentru care noua masina de spalat Samsung vine impreuna cu functia Eco Drum Clean care indeparteaza resturile de detergent. Dupa 40 de spalari, masina avertizeaza utilizatorul ca este nevoie de un ciclu de curatare.

Are o capacitate de 7 kg si un numar de 14 programe fiind un produs care se adapteaza nevoilor tuturor clientilor. Exista programe speciale si pentru culori inchise, dar si pentru spalarea hainelor bebelusilor care au nevoie de extra clatire. Pielea lor este foarte sensibila asa ca agentii chimici din detergent trebuie eliminati in totalitate.

Este un produs usor zgomotos care poate deranja vecinii in momentul folosirii. Din acest motiv, multi clienti se gandesc de 2 ori inainte de a-l cumpara.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here