Masina de spalat rufe Electrolux EWF1074BW – pareri si review

Multe gospodine sunt in cautarea unor obiecte electrocasnice eficiente care sa fie in acelasi timp foarte usor de manevrat de catre toti membrii familiei. Acesta este si cazul masinilor de spalat rufe Electrolux care permit o incarcare si o descarcare usoara avand o capacitate destul de generoasa. Clientii sunt mai mult decat multumiti de alegerea facuta si recomanda produsele cu mare drag celor interesati.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Electrolux EWF1074BW

Marele avantaj al modelului de fata este acela ca isi ajusteaza ciclul de spalare in functie de cantitatea de rufe introdusa. Utilizatorii nu trebuie sa astepte pana cand sarcina este completa pentru a pune in functiune masina de spalat. Pentru incarcaturile mici, aceasta isi ajusteaza nivelul de apa, dar si consumul de energie astfel incat eficienta energetica este mult mai ridicata.

Aparatul este unul econom datorita incadrarii in clasa energetica A+++. Facturile sunt mai mici cu pana la 30% in fiecare luna ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru cumparatorii in momentul achizitionarii. Banii economisiti la sfarsitul anului reprezinta un surplus atat de necesar pentru majoritatea familiilor de romani care dispun de un salariu minim pe economie.

In plus, masina de spalat este dotata cu tehnologia Power Jet ceea ce inseamna ca dozatorul pentru detergent se mentine in permanenta curat cu ajutorul jeturilor de apa. In felul acesta, orice reziduuri sunt atent indepartate in timp ce se permite o utilizare optima a dozatorului la fiecare ciclu de spalare.

Programele inserate reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi in timp ce curata in profunzime petele. Tesaturile sunt protejate indiferent de numarul ciclurilor de spalare ceea ce aduce un mare punct in plus.

Exista programe pentru haine delicate, pentru matase, dar si programe pentru lana sau bumbac. Utilizatorii au parte si de un program scurt de doar 20 de minute care reimprospateaza rufele purtate o singura data. Spre exemplu, camasa preferata poate fi luata si in ziua urmatoare pentru ca mirosurile neplacute dispar ca prin minune fara prea mari batai de cap.

Singurul dezavantaj considerabil il reprezinta nivelul de zgomot in momentul centrifugarii care poate sa ii deranjeze pe potentialii clienti care isi doresc o masina silentioasa pe care sa o poate folosi la orice ora din zi sau din noapte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here