Masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW – pareri si review

Gospodinele trebuie sa efectueze o serie de activitati casnice, precum pregatirea mesei sau spalarea hainelor. Aparatele electrocasnice au rolul de a le usura munca si de a injumatati timpul petrecut de acestea in picioare in incercarea de a oferi familiei un plus de confort. In cazul, masinilor de spalat lucrurile sunt foarte simple. Acestea trebuie sa fie performante si calitative pentru a indeplini necesitatile tuturor utilizatorilor.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Electrolux EWF1284BW

Are o capacitate de 8 kg ceea ce inseamna ca pot fi spalate mult mai multe haine deodata. In felul acesta, treaba este terminata mai repede, iar femeile au mai mult timp la dispozitie sa petreaca alaturi de oamenii dragi.

Functia AutoSens este esentiala in cazul in care cantitatea de rufe este mult mai mica. Modelul de fata ofera utilizatorilor un grad mare de flexibilitate pentru ca isi ajusteaza ciclul de spalare in functie de hainele introduse in cuva. Consumul de energie, dar si cantitatea de apa sunt si ele modificat in asa fel incat rezultatul final sa fie unul pe gustul clientilor.

Un element inovator il reprezinta posibilitatea de a seta ora la care programul sa se termine. In felul acesta, oamenii nu trebuie sa mai astepte pana cand intregul ciclu este terminat. Totul se realizeaza mult mai simplu si mult mai rapid.

Consumul de energie este unul redus in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Incadrarea in clasa energetica A+++ presupune o eficienta energetica sporita, dar si niste facturi constante indiferent de perioada de utilizare a produsului.

Cu ajutorul programului rapid, in doar 20 de minute hainele sunt spalate si improspatate. Cei care se grabesc si nu au prea mult timp la dispozitie pot beneficia de toate avantajele programului de fata. Mai mult decat atat pot fi spalate toate tipuri de tesaturi fara sa existe riscul deteriorarii materialului. De la lana si pana la matase sau bumbac, toate hainele sunt atent ingrijite, iar culori isi mentin stralucirea indiferent de numarul spalarilor.

Masina de spalat rufe este dotata cu un sistem de siguranta impotriva copiilor. Acestia vor fi, in permanenta, in siguranta fara sa fie supusi niciunui pericol si fara sa poata activa functiile aparatului din greseala.
Din pacate este un produs destul de zgomotos ceea ce poae reprezenta un real dezavantaj pentru cei din jur.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here