Masina de spalat rufe Electrolux EWS31264SU – pareri si review

In general, Electrolux lanseaza pe piata numai produse de inalta calitate. Utilizatorii trebuie sa fie multumiti si sa cumpere si alte produse din aceasta gama, ori de cate ori au ocazia. Masina de spalat rufe Electrolux cu functia de time manager, model slim, cu o capacitate de 6 kilograme si 1200 de rotatii pe minut, incadrata in clasa energetica A+++, este perfecta pentru orice locuinta!

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Electrolux

Spalatul rufelor se poate face de acum inainte in functie de programul fiecarui utilizator in parte, de cerintele acestuia, de tipul materialului din care sunt realizate hainele si de cat de pretentios este acesta. Gratie functiei Time Manager, se poate modifica durata ciclului de spalare si rufele vor fi gata la momentul dorit sau atunci cand este nevoie de ele.

Mai mult decat atat, are si un sistem Opti Sense, extrem de inteligent, care ajusteaza ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii si se evita asadar spalarea prea indelungata a hainelor si consumul de apa si de energie foarte mare, in mod inutil. Programul Quickwash este ideal pentru cei care isi spala hainele putin murdare mereu pe fuga si are, pe langa acesta, o multime de alte programe cum ar fi: programul de lenjerie, bumbac, jeans, lana, sintetice, perdele si matase, delicate, sport si lista poate continua.

Masina de spalat rufe Electrolux stoarce, dreneaza, clateste, are sistem de siguranta impotriva copiilor si inundatiilor, are sistem de programare intarziata si de clatire fara spuma. Ceea ce este oarecum dezavantajos este pretul acestei masini de spalat rufe de la Electrolux, insa pe piata sunt si modele mai scumpe, cam cu aceleasi caracteristici, insa care apartin de alta firma.

Masina de spalat rufe Electrolux
merita toata atentia cumparatorilor. Este o masina fiabila, eficienta, moderna, cu functii inteligente. De asemenea, este silentioasa si functioneaza foarte bine in conditiile in care este instalata conform manualului, cu ajutorul unui specialist. Chiar daca utilizatorul nu are spatiu de depozitare, masina de spalat rufe Electrolux incape oriunde. Este o bijuterie la casa omului, functioneaza perfect, ireprosabil, are meniu intuitiv, este usor de folosit. Merita investitia intr-o masina de spalat rufe Electrolux pentru ca are toate caracteristicile care o recomanda ca fiind un ajutor de nadejde si o achizitie perfecta atat pentru case si familii mari cat si pentru cupluri si apartamente mici sau chiar garsoniere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here