Masina de spalat rufe Gorenje W6823L – pareri si review

Cei care sunt in cautarea unei masini de spalat rufe performanta si eficienta, pot opta cu incredere pentru produsele Gorenje. Acestea sunt accesibile oricarui buzunar avand un raport calitate-pret mai mult decat avantajos. In plus, toate normele si legislatiile europene in vigoare sunt respectate ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Avantajul masinii de spalat rufe Gorenje W6823L

Are o capacitate de incarcare de pana la 6 kg reusind sa satisfaca necesitatile zilnice ale tuturor familiior de romani. Incarcarea se realizeaza in mod frontal ceea ce asigura un acces mult mai simplu si mult mai rapid catre interiorul cuvei.

Cu un design simplu si elegant modelul de fata se incadreaza perfect in orice locuinta reusind sa ofere un plus de rafinament. Este un produs usor de instalat datorita dimensiunilor reduse care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc. Produsul este perfect pentru oamenii care au nevoie sa maximizeze orice colt din locuinta pentru a putea avea acces la unele dintre cele mai utile aparate electrocasnice.

Modelul de fata este unul econom fapt sustinut de incadrarea in clasa energetica A+++. Gospodinele reusesc sa aiba facturi cu pana la 30% mai mici comparativ cu alte aparate existente pe piata la ora actuala ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Cine nu isi doreste sa economiseasca in fiecare luna niste bani care pot fi redirectionati spre alte cheltuieli?

Cele 15 programe reusesc sa curete in profunzime toate tipurile de tesaturi fara sa le deterioreze. Gospodinele pot spala cu incredere atat haine delicate, cat si haine din bumbac sau din lana. Mai mult decat atat culorile isi pastreaza intensitatea indiferent de numarul ciclurilor de spalare. Este important de mentionat faptul ca programul scurt de doar 30 de minute este perfect pentru reimprospatarea rufelor purtate o singura data.

Functia de autodiagnosticare este extrem de utila pentru ca depisteaza problemele tehnice existente si reuseste sa ofere solutii optime utilizatorilor fara sa mai fie nevoie de interventia unui instalator.

In ciuda tuturor acestor calitati, produsul de fata nu dispune de un program destinat hainelor delicate ale bebelusilor ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru proaspetele mamici care vor sa le ofere celor mici cele mai bune conditii pentru un start benefic in viata. Din aceasta cauza, multi cumparatori se pot orienta spre alte aparate.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here