Masina de spalat rufe Gorenje W7723 – pareri si review

Masina de spalat rufe reprezinta una din cele mai ingenioase inventii ale secolului 20, un aparat electrocasnic care ne usureaza enorm munca, ne ajuta sa economisim timp pretios. Masina de spalat rufe este un aparat electrocasnic de care nu ne putem lipsi in activitatea noastra casnica. Cele mai noi masini de spalat rufe beneficiaza de numeroase specificatii tehnice, sunt eficiente si economice si spala excelent.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Gorenje W7723

Aceasta masina de spalat rufe este eficienta si economica, functioneaza impecabil din toate punctele de vedere. O masina de spalat ce se poate lauda cu tehnologie de ultima generatie, cu functii care ne usureaza considerabil treburile in gospodarie, sisteme inteligente si un design modern. Are o capacitate de 7 kilograme, un pret mai mult decat accesibil si este silentioasa si eficienta. Viteza de centrifugare a acestei masini de spalat poate ajunge la 1200rpm. Masina de spalat beneficiaza de un numar generos de programe, 23. Datorita faptului ca hubloul poate fi larg deschis, pana la 180 de grade, utilizatorul are posibilitatea de a introduce si de a scoate cu usurinta hainele si sa spele articole mai voluminoase precum paturi, cuverturi sau pilote.

Programele de spalare de care beneficiaza aceasta masina de spalat sunt cele obisnuite de la Gorenje si anume: rapid – de doar 17 minute, bumbac, lana, sintetice, program de prespalare, extra-clatire, clatire, inmuiere, program de stoarcere, Eco, spalare manuala, mix, delicate, sport, consum redus de energie, clatire intensiva, centrifugare delicata.

Aceasta masina de spalat rufe are capacitatea de a-si regla singura cantitatea de apa, detergent dar si consumul de enerie gratie sistemului de reglare al consumului. Aceasta masina de spalat rufe se poate lauda cu un consum scazut incadrata fiind in clasa de eficienta energetica A+++. In ciuda pretului accesibil masina de spalat rufe ofera performante ridicate, poate face fara probleme concurenta unui model din gama premium. Vine dotata cu tehnologii de ultima generatie precum: tehnologie SensoCare, sistem de economisire a detergentului si functie SterilTub cu rolul de a igieniza tamburul intr-un anumit interval de timp. Optiunea de programare intarziata il ajuta pe utilizatori sa programeze ciclul de spalare in functie de preferinte si de timpul disponibil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here