Masina de spalat rufe Gorenje W8424 – pareri si review

Marile magazine sunt pline de aparate electrocasnice care reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Exista cel putin un model care sa se incadreze in preferintele familiilor de romani astfel incat decizia se poate dovedi a fi una destul de dificila, mai ales pentru cei care nu detin un minim de cunostiinte tehnice. Agentii comerciali au rolul de a oferi toate informatiile necesare astfel incat decizia achizitionarii sa fie una destul de usoara.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Gorenje W8424

Produsul de fata are o incarcare de tip frontala care asigura un acces simplu si rapid la interiorul cuvei. In plus, designul simplu si elegant reuseste sa ofere o nota de modernitate locuintei gratie panoului de comanda. Dimensiunile compacte sunt cele care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc.

Aparatul dispune si de un sistem de protectie impotriva copiilor care impiedica deschiderea usii in timpul ciclului de spalare. Siguranta celor din jur este foarte importanta asa incat producatorii au apelat la aceasta varianta inovatoare care le permite celor mici sa se joace in voie prin locuinta.

Facturile de apa si de curent sunt mai mici cu pana la 30% in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala fapt datorat incadrarii in clasa energetica A+++. Gospodinele reusesc sa economiseasca o parte dintre banuti care pot fi redirectionati catre alte cheltuieli. La sfarsitul lunii, socotelile vor arata mult mai bine, iar clientii se vor declara multumiti de rezultatele oferite.

Modelul de fata este prevazut cu un numar record de programe care se adapteaza fiecarei tesaturi in parte. Utilizatorii au de ales din cele 23 de programe in functie de hainele pe care doresc sa le spele. Acestea se pot imparti in haine colorate, in haine albe, in haine delicate sau in haine din bumbac sau lana. Indiferent de alegere trebuie mentionat faptul ca rufele nu se deterioreaza indiferent de numarul ciclurilor de spalare la care au fost supuse.

Programul Sport este unul destinat obiectelor vestimentare speciale care au nevoie de o atentie sporita. De exemplu, incaltamintea sport este acum mult mai usor de spalat si de curatat multumita masinii de spalat rufe care tine cont de necesitatile fiecarui utilizator in parte.

Cu toate acestea, nivelul de zgomot in momentul centrifugarii este cel care poate reprezenta un dezavantaj pentru clientii care isi doresc sa foloseasca aparatul la orice ora din zi sau din noapte fara sa isi faca probleme legate de cei din jur.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here