Masina de spalat rufe Gorenje W8544NI – pareri si review

Exista o multime de masini de spalat rufe pe piata printre care cele cu uscator sau cu bule, fiecare venind cu beneficiile si avantajele proprii. Indiferent de tipul masinii de spalat rufe ales, capacitatea de incarcare este cea mai importanta care poate varia in functie de model, intre 5-12 kilograme in general. Programele de spalare difera si ele de la un model la altul, modelul ales ar trebui sa aiba cat mai multe programe. Exista modele care au si un program pentru reducerea consumului de energie.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Gorenje W8544NI

Aceasta masina de spalat rufe este un model cu incarcare frontala, dotata cu o capacitate mare de incarcare, de 8 kilograme, o viteza de centrigugare de 1400 rpm precum si 23 de programe eficiente si rapide. O masina de spalat rufe care ne ajuta sa spalam o cantitate generoasa de haine murdare dar si articole mai voluminoasa precum pilote sau cuverturi.

Aceasta masina este una de culoare alba, un panou de comanda pozitionat frontal, extrem de usor de accesat si un display LCD cu un afisaj mare ce indica informatii utile precum timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs, temperatura apei si viteza de centrifugare. La finalul ciclului de spalare utilizatorul este avertizat printr-un semnal sonor.

O masina de spalat rufe careia nu ii lipseste absolut nimic, nici in ceea ce priveste grila de spalare: bumbac, lana, usor de calcat, sintetice, sport, delicate, mix, spalare manuala, consum redus energetie, clatire intensiva, rapid, extra-clatire, prespalare, centrifugare delicata, centrifugare intensiva, inmuiere si ECO. Unei masini de spalat rufe inteligente cum este modelul de fata nu ii poate lipsi nimic, nici macar optiunea de programare intarziata, o optiune care ii permite utilizatorului sa porneasca ciclul de spalare la ce ora isi doreste dar nici autodiagnosticarea – masina de spalat detecteaza eventualele probleme si afiseaza codurile pe display-ul LCD.

Sistemul de protectie impotriva copiilor este cel care blocheaza panoul de comanda in timpul functionarii iar sistemul de protectie impotriva inundatiilor este cel care opreste alimentarea cu apa in cazul in care se detecteaza pierderi accidentale de apa sau scurgeri de apa.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here